Filteren
Sorteer op:

Blanke lak voor de auto

 

Wil je blanke lak voor jouw auto kopen? Bij 123 Autolakken vind je een ruim aanbod aan blanke lak voor de auto. De blanke lak kun je gebruiken om de kleurlak van jouw auto een lange bescherming te geven en om eventuele beschadigingen te herstellen. De auto blijft hierdoor langer mooi en je kunt optimaal genieten van de prachtige kleur van jouw auto.

 

Er bestaan diverse soorten blanke lak, die je gerust voor de auto kunt gebruiken. Ook wanneer de lak op jouw auto een beschadiging heeft opgelopen, is de blanke lak een goede optie om te gebruiken zodat jouw auto er weer als nieuw uit ziet.

 

Blanke lak auto kopen bij 123 Autolakken

  • Snel bestellen in slechts 3 stappen;
  • Altijd een tijdige levering;
  • Kleurmaker in dienst: 99% van de kleuren kunnen wij zelf maken.

Plaats direct een bestelling op onze website voor de blanke lak. We zullen deze dan zo snel mogelijk naar jou verzenden. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Verschillende soorten blanke lak

Er bestaan verschillende soorten blanke lak, maar welke blanke lak kun je nou het beste aanbrengen op de auto? Er bestaat een 1-componenten blanke lak en een 2-componenten blanke lak. De 1-componenten blanke lak komt vaak voor, en hebben wij ook veel in onze webshop. De 2-componenten lak is wat beter bestand tegen benzine, chemicaliën, krassen en weersinvloeden.

 

Verder bieden wij ook lakpennen en lakstiften aan. Hiermee kun je kleine hoeveelheden blanke lak aanbrengen op de auto. Als er kleine beschadigingen zijn, kun je met de lakpen of de lakstift de blanke lak van de auto zelf herstellen. Zo ben je zeer goedkoop uit, en ziet jouw auto er weer uit alsof er nooit wat gebeurd is.

 

Hoe breng je blanke lak aan?

De blanke lak op de auto aanbrengen lijkt simpel, maar er gaan toch wat meer stappen aan vooraf. Het is belangrijk om een goede primer te gebruiken, zodat de lak beter op het oppervlakte hecht. Tevens is het belangrijk dat het oppervlakte iets opgeschuurd wordt, en dat je een goede ontvetter gebruikt. Gebruik hier nooit aceton, remmenreiniger of alcohol voor. Dit is agressief op het oppervlakte van jouw auto.

 

Plaats direct een bestelling

Heeft jouw auto een beschadiging en wil je hiervoor blanke lak bestellen? Doe dit dan direct via onze website. Wij garanderen een snelle levertijd, zodat je de beschadiging zo snel mogelijk kunt herstellen. Mocht je nog vragen hebben, of meer informatie willen, is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit doe je via de contactpagina.