Autolak kopen

Heb je een beschadiging aan je auto en wil je dit betaalbaar zelf oplossen? 123autolakken.nl biedt producten waarmee je zelf beschadigingen aan jouw autolak kunt verhelpen. Bij ons kun je autolak kopen voor bijna iedere soort auto. Ook auto verf kopen doe je in de webshop van123autolakken.nl. De focus ligt op autolakken, zoals lakstiften,spuitbussen. Naast autolak kopen, kan je bij ons terecht voor schuur- en poetsproducten. Dus wil jij zelf je auto opknappen? Dan kun je altijd bij ons terecht voor je autolak en om je auto verf te kopen!

Je product(en) kiezen

Als je op onze website komt, weet je in de meeste gevallen al wel wat je nodig hebt om je eigen auto op te knappen. Je kunt snel in het overzicht met productcategorieën kijken en zo gemakkelijk jouw gewenste product vinden en jouw autolak of auto verf naar keuze kopen. Onze website is zeer overzichtelijk en gemakkelijk ingericht. Voor een zo mooi mogelijk resultaat bij het zelf overlakken of spuiten van (delen van) je auto is het van belang dat de kleur van de nieuwe lak exact overeenkomt met de huidige kleur. Daarom ga je als eerste de kleurcode van jouw auto vaststellen. Meestal zit er in jouw auto/motor ergens een plaatje/sticker waar de gegevens op staan. Heb je een (recente) Ford dan kun je, op grond van het kenteken, de kleurcode bij de Ford-dealer opvragen.Wij hebben een overzicht gemaakt, per merk, over de gebruikelijke plaats van het VIN-plaatje, zodat je weet waar je moet zoeken.

Heb je de kleurcode gevonden? Dan ga je het product opzoeken dat je wilt bestellen. Je kunt op 123autolakken.nl terecht voor:

Op de productpagina kun je jouw auto-/motormerk selecteren bij "AUTOMERK", daarna kun je de juiste kleurcode selecteren. Wij vermelden bij de kleurcode de kleurnaam en meestal verschijnt ook de juiste kleur.Je kunt ook het product via snel zoeken (linksboven) vinden. Vervolgens kun je klokken op ‘meer info’ voor informatie over het desbetreffende product of je product direct bestellen. Ben je van plan om een metallic autolak te kopen? Let dan op, de kleurnaam eindigt dan op ‘–met’. Deze lak dient afgewerkt te worden met blanke lak.

Direct autolak kopen

Ben je benieuwd of we ook de geschikte autolak of auto verf die jij wilt kopen in onze webshop hebben? Kijk gerust en mocht je het product niet kunnen vinden, laat het ons dan weten! Dan kunnen wij kijken of we alsnog iets voor jou kunnen betekenen. Bij vragen mag je ook altijd contact met ons opnemen. Je kunt hier direct autolak kopen en bestellen!

Bezoek onze winkel!

Naast onze zeer eenvoudige webshop kun je ook onze fysieke winkel gevestigd in Eerbeek bezoeken. Daar kunnen we je goed te woord staan en je voorzien van advies voor als je autolak gaat kopen!