Auto verf kopen

Op zoek naar auto verf? Auto spuitverf kunt u kopen op 123autolakken.nl. Wij hebben verschillende soorten auto verf in ons assortiment. Wanneer u lakschade heeft aan uw auto of motor, wilt u dit zo snel mogelijk repareren. Dat kan u gemakkelijk zelf met autolak in de vorm van een spuitbus, lakstift of lakpen. In ons assortiment vindt u auto verf in alle kleuren, van alle automerken en voor alle types.

Auto verf kopen bij 123autolakken.nl

 • Simpele bestelprocedure, in 3 stappen voltooid
 • Snelle levering
 • Eigen kleurmaker in dienst, die kan 99% van de kleuren zelf maken
 • Bijna alle automerken zijn aanwezig in de webshop
 • Voor 15.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden

Bekijk ons assortiment en ontdek de verschillende soorten auto verf. Lees meer over het gebruik van autolak spuitbussen, lakstiften en lakpennen op de website. Neem contact op bij vragen of voor meer informatie.

Lakschade? Herstel het met auto verf

Met auto verf kunt u schade aan de lak van uw auto of motor repareren en herstellen. Het overkomt iedereen wel eens: lakschade. U rijdt met de auto tegen een paaltje, of u krijgt te maken met opspringende steentjes op een grindpad. Ook bij het inparkeren van de auto is een klein krasje zo gemaakt.

Dankzij de auto verf van 123autolakken.nl kunt u in het vervolg de lakschade zelf oplossen. U kunt kiezen uit spuitbussen, lakstiften en lakpennen. Er is een duidelijk verschil tussen deze producten. We gaan ze één voor één even langs.

Autolak spuitbus

Een spuitbus is geschikt voor het lakken van grote schade plekken. U kunt er lakschade plekken mee repareren en bepaalde onderdelen overspuiten. Wij verkopen spuitbussen met STANDOX autolak. Doordat de spuitbussen over een fijne verneveling beschikken dankzij de verstelbare sproeikop, is het resultaat optimaal. In ons assortiment vindt u 150 ml en 400 ml spuitbussen en een spuitbus op waterbasis.

Lakstiften

Een lakstift is zeer geschikt voor het verwijderen van steenslag en kleine krasjes. Dit is ideaal wanneer er een klein krasje is ontstaan in de lak van de auto. De lakstift beschikt over een kwastje, waarmee u de autolak heel gemakkelijk gelijkmatig kunt verdelen. Het is een kleine fles dat gevuld is met autolak en een mengkogel. Een lakstift wordt ook wel een correctiestift genoemd.

Lakpennen

Een lakpen is geschikt voor het camoufleren van hele kleine krasjes in de lak. Dit product beschikt over een punt, waardoor het mogelijk is om heel gericht krasjes te verwijderen. Ideaal als u eenvoudig en snel gericht te werk wilt gaan.

In 3 stappen auto spuitverf kopen

Om auto verf te bestellen volgt u de volgende stappen:

 1. Selecteer eerst uw auto-/motormerk en daarna de kleurcode.
 2. Controleer de kleur(naam) bij het gevonden artikel met de kleur van uw auto. Kleurcode niet gevonden? Selecteer dan "niet gevonden" en plaats de kleurcode in het opmerkingenveld.
 3. Bestel de auto verf eventueel met blanke lak.

Daarnaast moet u niet vergeten dat u bijpassende producten nodig heeft bij het repareren van de lakschade, bijvoorbeeld: filler, primer, plamuur, schuurpapier, etc. Ook deze producten kunt u bestellen in onze webshop. Kunt u de kleurcode in uw auto niet vinden? De kleurcode vindt u op het VIN-plaatje of in het onderhoudsboekje. Waar deze zich precies bevindt in uw type auto kunt u zien in ons overzicht op de website.

Hoe auto verf te gebruiken en verwerken?

 1. Maak de ondergrond droog, stof- en vetvrij. Vergeet niet eventuele loslatende oude verfresten en roest te verwijderen.
 2. Zorg met gebruik van de ontvetter dat de plek vetvrij is.
 3. Schuur het schade gedeelte met een waterproof schuurpapier totdat het glad is.
 4. Breng de primer aan.
 5. Zorg ervoor dat de spuitbus, lakstift of lakpen op kamertemperatuur komt. De ideale temperatuur is tussen de 15 en 20 graden. Schud de bus eerst en breng hem daarna aan op een proefstukje.
 6. Breng dunne lagen aan met de spuitbus, lakstift of lakpen, met tussenpozen van 15 minuten. Schud bij iedere laag weer goed met de bus en breng de lak aan totdat het geheel goed is gedekt.
 7. Metallic lak is mat, dus moet de autolak afgewerkt worden met een blanke lak. Schuur niet tussen de laatste laag die u heeft aangebracht met de spuitbus en de blanke lak. Deze spuitverf is sneldrogend en zorgt voor een duurzame glans.
 8. De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en de aangebrachte laagdikte.

Het is voor een optimaal resultaat van groot belang dat u bovenstaande stappen goed opvolgt. Heeft u een vraag over het repareren van schade met gebruik van spuitverf? Neem gerust contact op, we helpen u graag verder.

Auto verf bestellen bij 123autolakken.nl

Wilt u auto verf kopen, omdat u lakschade heeft ontdekt aan uw auto of motor? U kunt dan terecht bij 123autolakken.nl. Doorloop de bestelprocedure: kies het product, kies het automerk, kies de kleur en bestel de auto verf in de webshop. Heeft u nog een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)552002339. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste auto spuitverf.