VERZENDEN-EN-RETOURNERENLEVERTIJDEN:


Bestelling die voor 15.00 uur binnen komen, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden.
In Nederland betekent dit dat de bestelling vaak de volgende dag (m.u.v. zon- en feestdagen) wordt bezorgd.


VERZENDING MET POSTNL:

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van POSTNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.
Bij verzending ontvang je van ons een e-mail met daarin een track and trace code. Via deze link kunt u bekijken wat de status van aflevering is en waar uw pakket zich op dat moment bevindt.

Bestellingen, binnen Nederland, die door de brievenbus kunnen, worden verstuurd met een brievenbuspakket met de daarbij behorende track and trace code. U hoeft hier niet voor thuis te blijven, en wij hebben meer zekerheid dat u uw pakketje ontvangt.


GRATIS VERZENDING VANAF €50,00 BINNEN NEDERLAND EN BELGIË:


Bestellingen van minimaal €50,00 aan producten, worden GRATIS bij u bezorgd. Dit geldt voor bestellingen binnen heel Nederland en België.
Voor bestellingen beneden de €50,00 rekenen wij €5,95 aan bezorgkosten voor brievenbuspakketjes en € 6,95 voor pakketten per bestelling binnen Nederland en België.

 

RETOURNEREN:

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaven van redenen de overeenkomst te herroepen. Enkele producten zijn uitgesloten van herroeping.
Wij stellen het zeer op prijs indien u de reden van herroeping aan ons wilt laten weten, zodat wij achter ons product kunnen blijven staan. 
De herroepingsrecht verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het laatste product heeft ontvangen. Mocht u toch na 14 dagen nog producten willen retourneren, kunt u telefonisch of via het contactformulier contact met ons opnemen.

 

UITSLUITING HERROEPINGSRECHT:

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor: Retourneren van autolak op kleur gemaakt.

Producten die speciaal voor u op kleur gemaakt zijn, kunnen niet geretourneerd worden. Dit geldt voor RAL-kleuren, auto- en motorlakken in spuitbussen 150ml en 400ml, lakstiften, lakpennen en blikken. 

 

TERUGBETALING:

In geval van een herroeping ontvangt u het reeds door u betaalde bedrag exclusief de verzendkosten zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

 

KOSTEN RETOURZENDING:

U draagt zelf de kosten voor retourzending. Wij schatten dat deze kosten in Nederland rond de € 7.25 zijn met een maximum € 15,00 zullen bedragen.

 

WIJZE VAN RETOUR STUREN:

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail te sturen via 123autolakken@gmail.com. of vul ons contactformulier in.

Vergeet niet Uw naam, bestelnummer en eventuele reden of omschrijving van retour/klacht te vermelden. Na aanleiding van uw mail, nemen wij contact met u op. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen. De producten dienen nieuw en in de originele staat te zijn, Product dient ongebruikt te zijn en in de originele verpakking. Het product valt niet onder "op maat gemaakt".
 

Het is altijd mogelijk dat u niet tevreden bent over een product, neem dan eerst contact met ons op. 


RETOURADRES:

U kunt u bestelling retour sturen naar:

123autolakken
Schumanpark 115
7336AS Apeldoorn