AUTOLAK IN BLIK


Is de schade aan uw auto te groot of wilt u de auto in zijn geheel overspuiten. Dan is autolak in blik de juiste keuze. Een blik autolak is perfect voor het spuiten met een spuitpistool.
Wij mengen de professionele autolak in de kleur van uw auto. Zo heeft u excact de kleur van de auto. De kleurlak mengen wij aan de hand van uw kleurcode, deze vindt u op het vin-plaatje in de auto.
Wij hebben meerdere laklijnen, waardoor wij 99% van alle kleuren kunnen mengen.

De autolak is verkrijgbaar in een basecoat, dit zijn uni-, metallic- en parelmoerlakken. Dit is een 1-componenten lak en deze dient nog afgewerkt te worden met een 1K of 2K blanke lak.
De uni-kleuren kunnen tevens in een 2K lak gemaakt worden. Deze lak hoeft niet afgewerkt te worden met een blanke lak.

De 2K-lak beschermt uw lak beter tegen weersinvloeden en chemicaliën, benzine. Tevens is deze lak zeer hard en zo minder gevoelig voor krassen.

De autolakken worden door onze kleurmakers aan de hand van de kleurcode van de auto gemengd. De lak kan ook spuitklaar gemaakt worden. Net zo makkelijk, kunt u gelijk met uw autolak aan de gang.
Wij doen de juiste verhouding aan verdunner bij de lak.

Bent u geïnteresseerd in autolak in blik, neem dan contact met ons. Dit kan via het contactformulier of bel: +31(0)552002339

Autolak in blik wordt geleverd in 125ml, 250ml, 500ml, 1000ml en 2500ml

Wij maken vrijblijvend een offerte voor u.