HOE WERKT ONZE SITE? Kies uw product  Kies uw automerk Kies uw kleur

SCHADE BEPALEN:


U heeft schade aan uw auto of motor of u wilt een onderdeel overspuiten.
U zou naar een garage kunnen gaan, dat zorgt voor hoge kosten. U kunt de schade ook zelf herstellen met de autolakken van 123autolakken.nl

 

KIES UW PRODUCT:


Aan de hand van de soort schade of herstelwerkzaamheden bepaald u het product.
Wilt u steenslag van de motorkap verwijderen, dan gebruikt u een lakstift. Is de schade toch groter dan kiest u voor een spuitbus .Deze leveren we in 150ml en 400ml.
Zijn er kleine krasjes in de lak zichtbaar, dan kiest u voor een lakpen.

 

KIES HET AUTO- OF MOTORMERK:


Kies nu het merk van de auto of de motor.

 

KIES UW KLEURCODE:


Het product en het merk zijn nu bepaald, dan dient u alleen nog de kleurcode van uw auto of motor te selecteren.
Iedere fabrikant geeft een eigen unieke code aan een type auto. Dit kan zelfs verschillen per bouwjaar. De code kan bestaan uit letters, cijfers of een combinatie. Tevens heeft de code ook nog een bijbehorende naam. De kleurnaam kan vaker door de fabrikant gebruikt worden. Indien we op kleurnaam gaan zoeken, krijgen we meerder codes te zien. Bij een kleurcode kunnen ook verschillende benamingen zijn. Meestal is dit een vertaling in een andere taal. De kleurcocde 475 van BMW heeft de naam Saphirschwarz, maar ook Black Sapphire. Het is belangrijk dat u de juiste code uit de auto haalt. Deze vindt u op het VIN-plaatje die in de auto zit. Mocht de code hier niet staan, dan kan deze door middel van een sticker in het onderhoudsboekje zitten. Wilt u weten waar het vin-plaatje zich bij uw auto bevindt, kijk dan op KLEURCODE ZOEKEN.