Krassen verwijderen van je auto 

Heb je last van krassen op je auto door een vervelend ongelukje? Die krassen wil je uiteraard zo snel mogelijk van je auto verwijderen als je waarde hecht aan je auto. Als je de auto krassen laat zitten staat dit ook lelijk en nog belangrijk, de waarde van je auto verminderd. Genoeg redenen dus om iets aan die krassen te doen! Het is voor het verwijderen daarvan niet noodzakelijk om naar een garage te gaan en hen dit te laten doen. Je kunt ook makkelijk zelf de krassen weghalen. Dankzij de producten in de webshop 123autolakken.nl kun je gemakkelijk zelf deze auto krassen verwijderen en onder handen nemen.

Nederland: boven € 50,00 geen verzendkosten

Plaats nu je bestelling!

Gevonden wat je nodig hebt om krassen te verwijderen van je auto? Bestel het product dan gelijk via onze webshop! Bestellingen boven de €50,- worden gratis door ons verzonden. Eerst advies nodig? Bel dan naar 055-2002339 of vul het online contactformulier in.

Hoe bestel ik producten?

Op 123autolakken.nl kun je heel makkelijk in drie stappen je gewenste product bestellen voor het verwijderen van krassen op de auto. Je volgt hiervoor de volgende stappen:

  • 1. Selecteer eerst jouw auto-/motormerk en daarna je kleurcode
  • 2. Controleer de kleur(naam) bij het gevonden artikel met de kleur van jouw auto. Kleurcode niet gevonden? Selecteer dan "niet gevonden" en plaats kleurcode in het veld opmerkingen.
  • 3. Bestel het gewenste product met eventueel blanke lak (kijk bij meer info)
  • 4. Vergeet niet: Filler, Primer, Plamuur, Schuurpapier (klik: overige producten)

Heb je vragen tijdens het zoeken naar je product of heb je vragen over een specifiek product? Stel je vraag dan gerust direct door contact met ons op te nemen! We helpen je graag aan het juiste product en kunnen je ook vrijblijvend advies geven. Wil je face-to-face advies van ons? Bezoek dan gerust onze winkel gevestigd in Eerbeek.

Zelf krassen verwijderen van een auto

De oorzaak van de krassen op je auto komen vaak niet door jezelf. Dat maakt het natuurlijk extra zuur. In de meeste gevallen maakt een ander de beschadiging op jouw auto. Parkeergarages, parkeerterreinen, winkelwagens, fietsers, kinderen, opspattende steentjes(steenslag) en nog een aantal mogelijkheden waar of waardoor de auto een beschadiging heeft opgelopen. Niet iedereen is even voorzichtig met zijn deur openen gooien als deze naast een andere auto staat. Als resultaat zit jij met krassen op de auto die je wilt verwijderen. Je kunt dit zelf doen als je goed begrijpt hoe autolak is opgebouwd en hoe je te werk moet gaan om de lak te polijsten, zodat de krassen van je auto verdwijnen door ze ‘weg te poetsen’.

Krassen weghalen met lakpennen of lakstiften

Het metaal van je auto is voorzien van diverse lagen lak. De onderste laag is de grondlaag. Dat wordt aangebracht zodat metaal niet gaat roesten. Hier wordt vervolgens een kleurlak op aangebracht. Om te zorgen dat dit een sterke laag is die goed blijft zitten brengt men vaak meerdere lagen van de kleurlak aan. Soms wordt bovenop de laag kleurlak nog een laag blanke lak aangebracht. Deze kun je zien als een soort beschermende laag. Juist vanwege deze meerdere lagen wordt het metaal zelf doorgaans zelf niet snel beschadigd. Wel kan er in de lak een diepe kras komen te zitten. Bij het verwijderen van de krassen op je auto geldt dat hoe dieper de kras, hoe lastiger het weghalen daarvan wordt. In de websho pvan 123autolakken.nl zijn diverse lakpennen en lakstiften te koop waar je de krassen mee kunt verwijderen. Bekijk ook:

Producten voor krassen van je auto verwijderen

Geschikte producten om krassen van je auto te verwijderen zijn de Commandant cleaner, Autoglym Paint removator en de Autoglym super polish. Commandant cleaner nr 4 is het perfecte polijstmiddel waarmee je de verweerde autolak kunt behandelen, krassen wegpoetsen of je doffe autolak weer glans kan geven. Door het fijne schuurmiddel wat in de Commandant 4 Cleaner zit krijg je een mooi eindresultaat. Je kunt Commandant 4 ook gebruiken voor metallic autolak.

De Autoglym Paint renovator kan gebruikt worden voor het verwijderen van krassen, schuurplekken en zwaar geoxideerde of verkleurde lak. Autoglym super polish is een Super Resin Polish die doffe oppervlakken weer laat glanzen. Lichte krassen, schaafplekken, vlekken en slijtplekken verdwijnen, waardoor je lak er weer als nieuw uitziet. Het is geschikt voor alle typen en kleuren lak. Het is eenvoudig te gebruiken en zal nooit hard opdrogen of moeilijk te verwijderen zijn.

Direct bestellen

Om direct een product voor het verwijderen van auto krassen te bestellen, kun je in onze webshop terecht. Heb je vragen over een van de producten in ons assortiment? Neem dan altijd gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder. Je kunt ons het beste bereiken door te bellen naar +31-(0)55-2002339. Of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij reageren zo snel als we kunnen op je vraag.

Altijd bereikbaar tijdens winkeltijden