iDEAL betaling
Riverty
bancontact
vooruit betalen

BETAALMETHODES

 

VEILIG BETALEN:

Van der Giesen Autoshop, 123motorlakken, 123autolakken, en 123verfshop bied u de volgende betaalmethodes aan.

 

ZELF VOORAF OVERMAKEN:

Zelf vooraf het bedrag overmaken naar NL83RABO0120408929 (BIC-code: RABONL2U) t.n.v. van der Giesen Autoshop, onder vermelding van het bestelnummer.
De bestelling wordt verwerkt als de betaling bij ons is bijgeschreven.

 

iDEAL:

Vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Ideal is in Nederland de meest populaire betaalmethode voor online aankopen. U rekent af in de vertrouwde inetrnetbankieromgeving van uw eigen bank. U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert met ABN AMRO, ING, RABOBANK, De Volksbank ( SNS,ASN en Regiobank), Knab, Moneyou, Triodos bank Bunq of Van Lanschot. 
Betalen kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. De bestelling wordt direct verwerkt.

 

PAYPAL:
 

Betaal gemakkelijk met je Paypal account. Paypal beschermt je financiële gegevens. Bovendien dekt Paypal aankoopbescherming in aanmerking komende annkopen als je ze niet ontvangt. U betaling wordt direct ontvangen, zoadt de aankoop direct verwerkt kan worden.

 

BANCONTACT:


Bancontact/Mistercash is de meest voorkomende manier van betalen in België. Met Bancontact kunt u via alle bekende banken online betalingen plaatsen. Een betaling met bancontact is eenvoudig, gemakkelijk en vertrouwd in de eigen betalingsomgeving van uw bank. De bestelling wordt direct verwerkt.
 

RIVERTY/AFTERPAY:Veilig achteraf betalen. RIVERTY voert voor 123autolakken.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van Riverty via de Riverty App kunt inzien en betalen. Met de Riverty App regelt u veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving "Mijn Riverty" kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. Riverty houdt u op de hoogte via push notificaties & Email wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt 123autolakken.nl achteraf betalen tot een bedrag van €150,00 als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Bent u bekend bij Riverty dan kunt u betalen tot een bedrag van €250,00. Ter goedkeuring van u verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevens controle uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty Voor meer informatie verwijzen wij u door naar www.afterpay.nl.