Filteren

Primers

Sorteer op:

 

AUTOPRIMER VOOR EEN STRAKKE LAK

 

Ben je op zoek naar een auto primer zodat de lak zo strak mogelijk aangebracht kan worden? Bij 123 Autolakken vind je een ruim aanbod aan diverse primers. De primer gebruik je, wanneer je nieuwe lak wilt aanbrengen op de auto. Door de primer hecht de lak beter waardoor je langer kunt genieten van het eindresultaat. Bestel de auto primer direct via onze website, zodat wij er voor kunnen zorgen dat deze zo snel mogelijk bij jou in huis is.

Primer voor de auto bestellen bij 123 Autolakken

  • Snel bestellen in slechts 3 stappen;
  • Altijd een tijdige levering;
  • Kleurmaker in dienst: 99% van de kleuren kunnen wij zelf maken.

Bestel de auto primer zeer eenvoudig via onze website. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen graag.

Waarvoor gebruik je primer?

Primer gebruik je onder de lak van jouw auto, zodat de lak beter hecht. Als de lak niet goed op het oppervlakte hecht, zul je sneller weer de onderliggende beschadiging zien. Bij het gebruik van een goede primer heb je dit niet. De primer hecht goed op het oppervlakte van de auto, en creëert een laag waar de lak goed op hecht. Je krijgt een mooier en langduriger resultaat dan wanneer je geen primer gebruikt.

Er bestaan verschillende soorten primers. Als je een kunststof oppervlakte gaat spuiten, gebruik dan een plastic primer. De universele primers kunnen het beste gebruikt worden voor staal, aluminium, metaal, RVS, enzovoorts. In onze webshop staat bij elke primer of het een universele, of een plastic primer is. Zo weet je altijd zeker dat je de juiste aanschaft. Is er slechts een kras op te vullen? Kijk dan zeker naar onze lakstiftenen lakpennen.

Hoe gebruik je de primer?

Er komt heel wat kijken bij het spuiten van een auto, en dus ook het gebruiken van een primer. Het is zeer belangrijk dat het werkgebied stofvrij is. Let op dat de auto niet onder een boom staat, of op een plek waar makkelijk vuil op de natte verf kan komen. Schuur het oppervlakte wat gespoten wordt licht op, voor een betere hechting. Verwijder daarna al het stof en breng de primer aan. Laat het telkens goed drogen! Als de primer goed droog is, kun je de autolak aanbrengen. Na de autolak is het belangrijk om een blanke lak aan te brengen, zodat het resultaat langer mooi blijft.

Bestel een primer voor de auto

Bestel gelijk al jouw benodigdheden voor het spuiten van de auto, waaronder de primer. Dit doe je zeer eenvoudig via onze website. Wij zorgen er voor dat de bestelling zo snel mogelijk in huis is. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.