Autolak BMW

 


BMW AUTOLAK BESTELLEN

 

Heeft u BMW autolak nodig, omdat u lakschade ontdekt heeft aan uw BMW? Op onze website 123autolakken.nl vindt u professionele lak in de juiste kleur voor uw BMW. Zo kunt u zelf de schade gemakkelijk en snel wegwerken. Wij hebben spuitbussen, lakstiften en lakpennen in ons assortiment. Welk type autolak zoekt u?

  

AUTOLAK VOOR UW BMW:

Dankzij onze receptuur kunnen wij 99% van alle kleuren leveren. De autolak voor uw BMW wordt op kleurcode en kleurnaam gemengd, deze is 100% kleurecht met de originele lak van uw BMW. De autolak wordt door onze gecertificeerde kleurmakers met nauwkeurigheid gemengd, waardoor de kwaliteit en de kleur autolak optimaal is. De autolak is voor professioneel gebruik, maar kan ook door een hobbyist of particulier gebruikt worden.
 

WAAR STAAT DE KLEURCODE VAN UW BMW?


Weet u inmiddels welke type autolak u wilt bestellen voor uw BMW? Dan volgt het bepalen van de kleurcode van uw BMW auto. Vind de kleurcode op het VIN-plaatje (voertuig Identificatienummer) ook wel chassisnummer.
In onderstaand schema laten we zien waar u het VIN-plaatje in uw BMW kunt vinden. 

BMW 1-serie, staat de kleurcode meestal in de deuropening aan de passagierskant.
BMW 3 serie, staat de kleurcode meestal onder de motorkap of in de deuropening passagierskant of bestuurderskant.
BMW 5-serie, staat de kleurcode meestal in de deuropening van de passagierskant.
BMW 7-serie, staat de kleurcode meestal onder de motorkap of in de deuropening bestuurderskant. X5 vindt u de code onder de motorkap of in de deuropening bij de bestuurderskant.

Komt u er met deze informatie niet uit, of bent u er toch niet helemaal zeker van wat de kleurcode van uw BMW is. Wij kunnen u dan helpen, vul ons contactformulier in en geef uw chassisnummer door. Het chassisnummer staat op uw kentekenbewijs en in de voorruit van uw BMW. Dit is ook wel het VIN nummer.
 
Bestel de BMW autolak die u nodig heeft in de juiste kleurcode in de webshop van 123autolakken.nl. Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

VEEL VERKOCHTE AUTOLAK KLEUREN VOOR BMW ZIJN:

475 - Black Sapphire-met. | 354 - Titansilber-met. | 300 - Alpinweiss Iii | 416 - Carbonschwarz-met. | 317 - Orientblau-met. | B39 - Mineralgrau-met. | A22 - Sparkling Graphite-met. | A89 - Imperialblau-met. | 303 - Cosmosschwarz-met. | A08 - Silbergrau-met. | A52 - Spacegrau-met.

Heeft u de kleurcode van uw BMW gevonden? Dan moet u nog bepalen welk product u gaat gebruiken als autolak voor uw BMW: spuitbus, laksift of lakpen. Als u hulp nodig heeft om een keuze te maken, mag u gerust contact met ons opnemen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar: 055-2002339 kijk op 123autolakken.nl/productadvies.
 


WAAROM BMW AUTOLAK KOPEN BIJ 123AUTOLAKKEN.NL

  • Autolak direct leverbaar: spuitbussen, lakstiften en lakpennen
  • Klein en groot formaat spuitbussen verkrijgbaar: 150 ml en 400 ml
  • Scherpe prijzen
  • Vanaf €50,- gratis bezorging binnen Nederland
  • Goede reviews
  • Veilig betalen via iDEAL, Bancontact, PayPal of Afterpay
  • Voor 15.00 uur besteld, verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog

 

ONZE PRODUCTEN IN BEELD:

Ons autolak assortiment bestaat uit spuitbussen, lakstiften en lakpennen.

De spuitbus is uitermate geschikt voor het repareren van lakschade plekken en het overspuiten van onderdelen. De spuitbussen die wij leveren zijn van het merk ColorMatic. Wij verkopen zowel een klein formaat spuitbus van 150 ml als groot formaat van 400 ml.

Een lakstift werkt beter als u kleine beschadigingen zoals steenslag of krassen wilt camoufleren op de autolak van uw BMW. De stift bestaat uit een koker en een kwastje voor een gelijkmatige verdeling.

Tot slot beschikken wij over lakpennen. Een lakpen heeft een punt, waarmee u zeer gericht hele fijne krasjes kunt verwijderen.

Onze producten zijn geschikt voor alle BMW-modellen, 1 Series,.3 Series, 5 Series, 6 Series,7 Series, 8 Series, 2002, E9XM,setta,
LSC, M Series, M3, M3 Cabrio, M3 Coupé, M5, M6, X1, X3, X5, X6, Z1, Z3, Z3 Coupé, Z3 ,Roadster, Z4, Z4 Coupé, Z4 ,Roadster,Z4-M, Z8 , Roadste.

Als u het juiste product heef bepaald en de kleurcode gevonden heeft, kunt u de bestelling voortzetten en de gevonden kleurcode selecteren en uw bestelling vervolgens afronden.
Plaats uw bestelling in onze webshop voor 15.00 uur. dan versturen wij uw autolakproducten voor uw BMW nog dezelfde dag.