JAGUAR AUTOLAK

Heeft u Jaguar autolak nodig? Als u een kras of schade aan uw Jaguar wilt herstellen, is het belangrijk dat u exact de juiste kleur autolak bestelt. Met behulp van de producten van 123autolakken zorgt u ervoor dat de schoonheid van uw auto wordt hersteld. Hiervoor heeft u als eerste de correcte kleurcode nodig. De kleurcode van uw auto vindt u op het VIN-plaatje van het voertuig.

Lakschade herstellen met een spuitbus, lakstift of wellicht een lakpen? We helpen u graag met het vinden van de kleurcode, zodat u vervolgens een bestelling kunt plaatsen.

Waar vind ik de kleurcode voor Jaguar autolak?

Voordat u in onze webshop Jaguar autolak kunt bestellen, is het van belang dat u precies weet wat deze kleur is. De kleur van uw voertuig vindt u op het VIN-plaatje. Waar dit zich bevindt, verschilt per model. Volg daarom de volgende gids:

 • Jaguar XF, XK, XJ, S-Type en X-Type in de deursponning aan de bestuurderszijde
 • Jaguar XJ: onder de motorkap

Lukt het u niet om de kleurcode te achterhalen? We kunnen de kleurcode voor u achterhalen met gebruik van de kleurenscanner die in onze showroom staat. Vervolgens laten we de juiste Jaguar kleurcode weten, zodat u de juiste lakstift, spuitbus of lakpen kunt bestellen. Komt u er met deze informatie niet uit of twijfelt u of de code wel juist is? U kunt ook onze winkel bezoeken in Apeldoorn, we helpen u graag verder.

Waar moet ik op letten bij het herstellen van lakschade?

Bij het herstellen van lakschade aan uw Jaguar is het essentieel om nauwkeurig te werk te gaan. Start daarom met een grondige voorbereiding van het beschadigde gebied; het moet namelijk schoon, droog en vetvrij zijn. Zorg ervoor dat de Jaguar autolak exact overeenkomt met de originele kleur van uw voertuig om zichtbare verschillen te voorkomen. Afhankelijk van de grootte van de schade, kiest u een geschikte applicatiemethode zoals een lakstift of spuitbus.

Vervolgens brengt u meerdere dunne lagen aan voor een gelijkmatige dekking. Vermijd altijd dikke lagen, omdat deze kunnen druipen. Gaat het om metallic of parelmoer autolak? Dan kunt u het oppervlak een finish geven met een blanke lak. Deze blanke lak werkt als een top coat en zorgt voor extra bescherming en het behoud van de glans van de nieuwe metallic of parelmoer laklaag. Na het aanbrengen van de blanke lak is het belangrijk om voldoende tijd te geven voor het uitharden. Het is raadzaam om het herstel uit te voeren in een geventileerde ruimte zonder direct zonlicht.

De beste applicatiemethode

De keuze van de juiste applicatiemethode is essentieel voor een vlekkeloos resultaat. Spuitbussen bieden een gelijkmatige dekking bij grotere oppervlakken en zijn ideaal voor een professioneel ogende afwerking. Lakstiften zijn daarentegen perfect voor het nauwkeurig aanpakken van kleinere krassen. Lakpennen bieden nog meer precisie, ideaal voor zeer fijne details. Voor het beste resultaat, bereid u het oppervlak goed voor, past u meerdere dunne lagen Jaguar autolak toe en eindigt u met een blanke lak voor duurzaamheid en glans. Kies op basis van de grootte en aard van de schade de meest geschikte methode.

Veelverkochte Jaguar kleurcodes

De meest voorkomende Jaguar autolak kleuren die worden verkocht zijn:

 • HGG - Emerald Green-met.
 • PEF - Midnight Black-met.
 • HGD - British Racing Green
 • NL - Stratus Grey-met.
 • PEL - Ultimate Black-met.
 • LHK - Quartz Grey-met.
 • JJX - Indigo-met.
 • LHL - Slate Grey-met.
 • JHM - Pacific Blue-met.
 • MDZ - Platinum-met.

Kunt u uw kleurcode niet in dit rijtje vinden? Bekijk per spuitbus, lakstift of lakpen de verschillende kleuren die leverbaar zijn en bestel direct. Met de juiste Jaguar autolak is uw auto zo weer de oude.

Kleurechte autolakken van 123autolakken

Met Jaguar autolak herstelt u eenvoudig ongewenste lakschade, zodat uw auto weer mag worden gezien. In de webshop van 123autolakken vindt u een breed scala van autolakken voor diverse automerken. Geniet hierbij van de volgende voordelen:

 • 100% kleurecht
 • Professionele kwaliteit
 • Gratis bezorgd vanaf € 50,-
 • Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd

Vind uw kleurcode en bestel direct

Heeft u met onze hulp de kleurcode voor uw Jaguar autolak gevonden? Dan kunt u een spuitbus, lakstift of lakpen bestellen in de 123autolakken webshop! Bestellingen die voor 15:00 zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verstuurd, zodat u snel verder kunt. In het geval van vragen, kunt u het contactformulier gebruiken.