Koplampen polijsten

Je koplampen polijsten is soms hard nodig. Zijn je koplampen dof, zitten ze vol met krassen en zijn ze verkleurd? Dan is het waarschijnlijk tijd om ze te gaan polijsten. Naast dat het er minder mooi uit ziet kan het ook nog eens gevaarlijk zijn. Gelukkig is het mogelijk om zelf je koplampen te polijsten met de artikelen van 123autolakken.nl. We hebben in ons assortiment alles wat je nodig hebt om je koplampen er weer als nieuw uit te laten zien, zodat jij weer veilig de weg op kunt. Onze website is zo ingericht dat je de mogelijkheid hebt om op de kleurcode en het merk van je auto te zoeken. Je weet dan zeker dat je het juiste product koopt. Uiteraard staat ons team altijd klaar om je hierbij te helpen.

Waarom kiezen voor 123autolakken?

Wij weten hoe graag je wilt dat je auto er goed uit ziet. Door onze jarenlange ervaren staan wij garant voor service en kwaliteit. De producten die wij verkopen zijn uitsluitend van de beste kwaliteit. Alleen dan kunnen we garanderen dat je bij ons het beste koopt voor je auto.

Bij ons kun je altijd rekenen op het volgende:

  • In 3 stappen bestellen
  • Gratis bezorging vanaf 50 euro
  • Jarenlange ervaring
  • Service & kwaliteit

Bestel de benodigdheden om je koplampen te polijsten bij 123autolakken.nl en stel jouw eigen koplamp polijst set samen!

Waarom auto koplampen polijsten?

In 1980 ruilden autofabrikanten glazen koplampen in voor plastic koplampen. Het ontstaan van het doffe koplampen probleem is daar begonnen. Door oxidatie, dat in de loop van de tijd ontstaat, worden je koplampen dof. Ook al ben je heel erg zuinig op je auto, doffe koplampen kun je helaas niet voorkomen. UV-straling, vuil en chemicaliën zorgen ervoor dat je koplampen er na een tijdje niet meer zo goed uit zien. Doffe koplampen kunnen ervoor zorgen dat je ?s nachts niet goed zichtbaar bent. Je kunt je wel voorstellen wat dit betekent voor je veiligheid en die van de andere weggebruikers.

Hoe polijst je koplampen?

Om je lampen te polijsten moet je eerst beschikken over de juiste producten. Je kunt bijvoorbeeld een koplamp polijst kit aanschaffen. Je weet dan direct dat je de juiste benodigdheden in huis hebt. Zodra je dit voor elkaar hebt moet je eerst je koplampen grondig reinigen. Na de reiniging kun je je koplampen afplakken met tape. Wrijf daarna de speciale reiniger op je koplamp. Als laatste verwijder je de overgebleven resten en tape en je koplampen zijn weer als nieuw! Is je koplamp aan de binnenkant vies of beschadigd? Dan wordt het een uitdaging om dit zelf op te lossen. Door condens of het kapotgaan van een lampje kunnen je koplampen aan de binnenkant beschadigen of vies worden. Beschik je over het juiste gereedschap? Dan kun je het zelf doen. Laat het anders doen door een garage.

Plaats jouw bestelling bij 123autolakken

Aan de slag om je auto koplampen te polijsten? Plaats jouw bestelling dan makkelijk in de webshop van 123autolakken. Bij ons vind je alle spullen die je nodig hebt voor het herstellen van schade aan je auto. Denk hierbij aan krassen, steenslag of lakschade. Je zit er nooit op te wachten, maar mocht het je toch overkomen dan kun je het maar beter snel weer oplossen. Bij 123autolakken verkopen we onder andere lakstiften, spuitbussen en andere producten. Om je zo goed mogelijk te helpen geven wij graag productadvies via de telefoon of per e-mail. Wanneer jij per mail een foto stuurt van je lakschade dan vertellen wij je hoe je hier zo snel mogelijk weer vanaf komt.