Lynck and Co kleurcode voor de perfecte passende autolak

Lynk and Co autolak

Vind de juiste Lynk and Co autolak in lakstift, lakpen of spuitbus bij 123autolakken. Door autolak te bestellen, pakt u die vervelende krassen of andere schade aan uw volledig uitgeruste plug-in hybride zelf aan. Maar let op: het kiezen van de exacte kleur is van cruciaal belang. Daarom helpen we u graag met het vinden van de kleurcode van uw auto, zodat u 100% zeker weet dat uw lakwerk weer zo goed als nieuw is. Bestel uit ons aanbod of lees verder om te leren hoe u de kleurcode van uw Lynk & Co kunt vinden.

Waar vind ik de kleurcode van mijn Lynk and Co 01?

Het vinden van de juiste kleurcode is cruciaal voor een vlekkeloos resultaat. Maar waar vindt u de kleurcode van uw Lynk & Co 01? Elke Lynk & Co heeft een VIN-plaatje waarop u deze informatie kunt vinden. Bekijk de volgende afbeelding voor een schematische weergave, zodat het vinden van uw kleurcode een fluitje van een cent is. Mocht het VIN-plaatje zich hier niet bevinden? Dan kunt u het waarschijnlijk ook in het onderhoudsboekje of de aankoopfactuur vinden.

Lukt het ondanks deze tips niet om de kleurcode te achterhalen? We kunnen de kleurcode ook voor u bepalen met behulp van onze Genius kleurenscanner, die in onze showroom staat. Dit houdt echter wel in dat u wordt gevraagd om op locatie langs te komen, zodat u meteen daarna de juiste Lynk and Co lakstift, lakpen of spuitbus kunt aanschaffen. Ook in het geval van twijfel staan we voor u klaar om u aan de juiste kleurcode te helpen.

Veel verkochte Lynk & Co autolak kleuren

 • 001 – Ebony Black
 • B554 – Long Beach
 • 826 – Ebony Black
 • 872 – Red Rock-met.
 • 779 Radient Red
 • B26MZ – Avignon Blue-met.
 • B38 – Capital Blue
 • BGg29P – Aztec Green-met.
 • NH565 – Grand Prix White
 • YR89M – Honey Beige-met.

Bent u op zoek naar een andere autolak kleur? Geen zorgen, dankzij ons brede assortiment vindt u ongetwijfeld de juiste kleur in onze webshop.

Ontdek ons assortiment

Heeft u de kleurcode van uw auto gevonden? Dan kunt u overgaan naar de volgende stap; wordt het een Lynk and Co lakstift, lakpen of spuitbus? En hoeveel autolak is voldoende, 150ml of 400ml? Onze 400ml spuitbussen van het merk ColorMatic zijn ideaal voor het repareren van grote en oppervlakkige schade aan het lakwerk. Maar ook voor het spuiten van losse onderdelen zijn deze spuitbussen geschikt, bijvoorbeeld wanneer u componenten gaat vervangen.

Gaat het om krassen of steenslag? Dan kunt u de Lynk and Co lakstift gebruiken. Het is goed om te weten dat deze sterk verschillen van lakpennen. Lakpennen worden voornamelijk gebruikt bij zeer kleine beschadigingen. Voor grotere herstelwerkzaamheden waar een spuitbus te groot voor is, raden we altijd het gebruik van een Lynk and Co lakstift aan, omdat dit precies werkt, maar voldoende autolak afgeeft.

De voordelen van zelf uw lakschade herstellen

Zelf lakschade aan uw Lynk & Co 01 repareren biedt verrassend veel voordelen. Het scheelt u niet alleen een hoop kosten, maar het probleem is doorgaans ook sneller opgelost. Stel, u ontdekt lakschade aan uw Lynk and Co en wilt dit laten herstellen bij een garage in de buurt. Helaas heeft de garage over een paar weken pas weer een gaatje vrij en rijdt u nog een tijdje rond met schade aan de laklaag van uw auto. Dit is verre van ideaal natuurlijk, helemaal als u zich bedenkt dat hoe langer u wacht, hoe erger de schade mogelijk wordt.

Het is daarom verstandiger om de schade zelf aan te pakken in het geval van oppervlakkige schade. Tegenwoordig is dit niet meer zo lastig als sommigen zich inbeelden, want als handige doe-het-zelver kunt u dit voor een fractie van de prijs in uw eigen garage of andere stofvrije omgeving doen. Wel moeten we een kanttekening plaatsen: schakel bij grotere of meer ingewikkelde schade altijd een vakgarage in voor het herstel van lakschade. Zo garandeert u ook dat het resultaat er mag zijn.

123autolakken voor topkwaliteit autolakken

Wij zijn de aangewezen leverancier van A-merk kwaliteit Lynk & Co autolak. Bij het plaatsen van een bestelling kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 • 100% kleurecht
 • Professionele kwaliteit
 • Gratis bezorgd vanaf € 50,-
 • Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd

Autolak bestellen in onze webshop?

Of u nu een spuitbus, lakstift of lakpen nodig heeft, bent u aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide aanbod kunnen wij u altijd een passende oplossing aanbieden, ongeacht de kleurcode van uw Lynk & Co auto. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen via ons contactformulier, we voorzien u zo snel mogelijk van passend advies.