Lynck and Co kleurcode voor de perfecte passende autolak

Vind de juiste Lynk and Co kleurcode, bestel de passende autolak en pak zelf die vervelende krassen of andere schades aan uw Lynk & Co plug-in hybride aan. Maar let op: het kiezen van de exacte kleur van cruciaal belang. Bij 123Autolakken.nl hebben we niet alleen een uitgebreide selectie van spuitbussen (400ML & 150ML), lakstiften en lakpennen, maar helpen we u ook bij het vinden van de specifieke kleurcode voor uw Lynk & Co. Zo weet u 100% zeker dat uw lakwerk weer zo goed als nieuw is. Meer weten? Verken ons aanbod of lees verder om te leren hoe u uw kleurcode kunt vinden. Ook kunt u altijd gerust contact met ons opnemen.

Waar vind ik de kleurcode van mijn Lynk & Co 01?

Het vinden van de juiste kleurcode is cruciaal voor een vlekkeloos resultaat. Maar waar vindt u de kleurcode van uw Lynk & Co? Dat verschilt per model. Elke Lynk & Co heeft een VIN-plaatje waarop deze informatie te vinden is. De locatie van het VIN-plaatje kan echter variëren. In onderstaande afbeelding ziet u een schematische weergaven waarmee wij laten zien waar u de kleurcode van uw Lynk and Co 01 kunt vinden.

Mocht het VIN-plaatje zich hier niet bevinden, dan is het eventueel in het onderhoudsboekje of op de aankoopfactuur aangeduid. Lukt het u ondanks deze tips niet om de kleurcode te achterhalen? We kunnen de kleurcode voor u bepalen met gebruik van onze kleurenscanner. Deze staat in onze showroom, wat betekent dat u op locatie langs moet komen. Vervolgens laten we u de juiste code weten, zodat u de juiste lakstift, spuitbus of lakpen kunt bestellen. Dan sturen we de bestelde producten en uw tankdop in een pakket naar u toe. Twijfelt u of de code wel juist is? Wij kunnen u dan helpen, vul simpelweg ons contactformulier in.


Waarom steeds meer mensen zelf lakschade herstellen

Zelf kleine lakschade aan uw Lynk & Co repareren heeft verrassend veel voordelen. Niet alleen scheelt het u een hoop kosten, ook is het probleem doorgaans sneller opgelost. Dat zit als volgt. Stel, u ontdekt lakschade aan uw Lynk & Co. Vervolgens neemt u contact op met een garage in de buurt en moet u misschien wel weken wachten tot zij een gaatje hebben. Verre van ideaal natuurlijk, helemaal als u zich bedenkt dat hoe langer u wacht, hoe erger de schade mogelijk wordt. Nee, het is veel verstandiger om de schade zelf aan te pakken. Bovendien is dit tegenwoordig niet zo lastig als sommigen mensen zich inbeelden. Wel moeten we een kanttekening plaatsen: schakel bij grotere schade altijd een vakgarage in.

Ons assortiment: spuitbussen, lakstiften & meer

De juist Lynk and Co kleurcode gevonden? Dan bent u er nog niet: u moet het type autolak nog kiezen. Ons aanbod:

400 ML & 150ML spuitbussen

Onze 400ML spuitbussen (ColorMatic) zijn ideaal voor het repareren van grotere, oppervlakkige schades aan het lakwerk. Ze zijn ook perfect voor het opnieuw spuiten van losse onderdelen, zoals vervangende componenten. De 150ML spuitbussen zijn compacter en daarmee geschikter voor kleinere beschadigingen.

Lynk & Co lakstiften en lakpennen

Voor krassen of schade door steenslag op uw Lynk and Co 01 is onze Lynk and Co lakstift een uitstekende keuze. Let op: deze verschillen van onze lakpennen, die zich met name voor zeer kleine beschadigingen en afwerking lenen. Voor grotere reparaties raden we altijd minimaal een lakstift aan.

Ook voor overige lakbenodigdheden

Gaat u zelf lakschade herstellen, dan doet u er verstandig aan ook een aantal andere benodigdheden in huis te halen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan benodigdheden zoals blanke lak, professionele schoonmaakmiddelen, schuurpapier, primers, tape en folie.

123Autolakken.nl: dé autoriteit op gebied van topkwaliteit autolak

Wij zijn de aangewezen leverancier van A-merk kwaliteit Lynk & Co autolak. Ontdek onze voordelen:

  • Op maat gemengde Lynk and Co autolak: verkrijgbaar in verschillende vormen en hoeveelheden – denk hierbij aan spuitbussen, lakstiften en lakpennen beschikbaar in diverse maten spuitbussen, lakstiften en lakpennen, altijd in de perfecte kleur.
  • Lage prijzen: scherp geprijsde lak van topmerken zoals Standox, Lesonal, Cromax en Sikkens.
  • Gratis levering:Profiteer van gratis levering in Nederland bij bestellingen boven €50.
  • Veilige, makkelijke betaalmogelijkheden inclusief iDEAL, Bancontact, PayPal en
  • Afterpay.
  • Snelle levering:Bestel voor 15.00 uur en we verzenden uw bestelling nog op dezelfde dag.

Lynk and Co autolak kopen?

Of u nu een spuitbus, lakstift of een lakpen nodig heeft, bij 123Autolakken.nl bent u aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide aanbod kunnen wij u altijd een passende oplossing aanbieden, ongeacht de kleurcode van uw Lynk & Co. Bekijk ons aanbod en plaats uw bestelling. Heeft u nog vragen? Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch (+31 (0)55 200 2339) als via de mail (info@123autolakken.nl).

Veel verkochte autolak kleuren voor Lynk and Co:

001 – Ebony Black | B554 – Long Beach | 826 – Ebony Black | 872 – Red Rock-met. | 779 Radient Red | B26MZ – Avignon Blue-met. | B38 – Capital Blue | BGg29P – Aztec Green-met. | NH565 – Grand Prix White | YR89M – Honey Beige-met. |