POLESTAR AUTOLAK

Bent u benieuwd naar de verschillende Polestar autolak kleuren die u in onze webshop kunt vinden? Of u nu op zoek bent naar een Polestar lakstift of spuitbus, met de juiste kleurcode is het bestellen van autolak om schade te herstellen een fluitje van een cent. Vind uw kleurcode, bepaal op basis van de lakschade hoe u de lak aan gaat brengen en plaats een bestelling bij 123autolakken. Dan zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Waar vind ik de kleurcode voor mijn Polestar?

De meeste auto’s beschikken over een VIN-plaatje. De afkorting VIN staat voor Voertuig Identificatienummer. De plek waar u dit VIN-plaatje voor uw Polestar autolak kunt vinden, is op de voorruit van de auto bij het instrumentenpaneel. De kleurcode en de eventuele secundaire kleurcode staat hierop vermeld. Andere manieren om het VIN-plaatje te vinden, is om het begin van de Status en Garantie of de typegoedkeuring te bekijken.

Lukt het niet om de kleurcodes te achterhalen, omdat u het VIN-plaatje niet kunt vinden of omdat u vermoedt dat deze mist? Met behulp van onze Genius kleurenscanner kunnen we de kleurcode achterhalen als u uw tankdop naar ons stuurt. Vervolgens laten we weten wat de code is, zodat u hierna zelf kunt kiezen of u een Polestar spuitbus, lakstift of lakpen wilt hebben. Vervolgens verzenden wij uw bestelling en tankdop.

Zelf lakschade bijwerken

Lakschade is erg vervelend. Het kan het uiterlijk van uw auto aanzienlijk beïnvloeden en de onderliggende oppervlakken blootstellen aan roest en verdere schade. Gelukkig is het bijwerken van lakschade iets wat u zelf kunt doen, met een beetje geduld en de juiste applicatiemethode. Het herstellen van de schade kunt u het beste in een droge en stofvrije omgeving doen, zoals uw garage. Zorg er ook voor dat de ondergrond vrij is van vuil, stof, vet en roest voordat u aan de slag gaat.

Spuitbus, lakstift of lakpen?

Bij 123autolakken heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een 150ml spuitbus, 400ml spuitbus, 12ml lakstift of een 12ml lakpen. Maar welke is het meest geschikt om uw lakschade bij te werken? De keuze hangt af van zowel de omvang als de locatie van de schade. Een spuitbus is ideaal om grotere oppervlakken te herstellen of losse onderdelen te spuiten, die u vervolgens weer bevestigt nadat het is uitgehard. De spuitbus biedt een gelijkmatige dekking en het is aan u of u 150ml of 400 ml nodig heeft.

Een lakstift is perfect voor kleine krasjes, terwijl een lakpen juist handig is voor het nauwkeurig bijwerken van puntjes en kleine beschadigingen. Het is belangrijk om het juiste product te kiezen om een onzichtbaar en professioneel resultaat te bereiken. Maar vergeet ook zeker niet om een primer te gebruiken en indien nodig, een blanke lak aan te schaffen. Een blanke lak is van groot belang bij metallic- en parelmoerlak voor de meest optimale glans.

Veel verkochte Polestar kleuren

De autolak kleuren van Polestar die veel worden verkocht, zijn:

  • 019 Black Stone
  • 814 Matte Osmium Grey-met.

Natuurlijk zijn dit niet de enige autolak kleuren die wij voor Polestar modellen in ons assortiment hebben. Per spuitbus, lakstift of lakpen kunt u de kleurcode selecteren die voor uw auto van toepassing is.

Topkwaliteit Polestar kleuren van 123autolakken

Tekst

  • 100% kleurecht
  • Professionele kwaliteit
  • Gratis bezorgd vanaf € 50,-
  • Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd

Bestel direct

Bent u er klaar voor om de uitstraling van uw prachtige Polestar te herstellen? Bestel dan direct Polestar autolak bij 123autolakken! Met ons brede assortiment Polestar kleuren vindt u gegarandeerd de juiste kleur. Behoefte aan meer informatie, bijvoorbeeld over de beste applicatiemethode of twijfelt u of de kleuren overeenkomen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.