POLESTAR AUTOLAKWAAR VINDT U DE KLEURCODE VAN UW POLESTAR?

Als u een kras of schade aan uw Polestar wilt herstellen is het belangrijk dat u exact de juiste kleur autolak bestelt. Om te bepalen welke kleur u moet bestellen is het belangrijk om de juiste kleurcode van uw auto te bepalen. De sticker van de kleurcode zit bovenaan de B-stijl rechts.
 

LOCATIE KLEURCODE POLESTAR:

In onderstaande afbeelding ziet u een schematische weergaven waarmee wij laten zien waar u de kleurcode van de Lynk and Co kunt vinden. Mocht het vin-plaatje zich hier niet bevinden, dan is het eventueel in het onderhoudsboekje aangeduid.

1) Kleurcode exterieur
2) Eventuele secundaire kleurcode exterieur

Het is belangrijk dat u de juiste kleurcode selecteert

Lukt het je niet om de kleurcode te achterhalen? We kunnen de kleurcode voor u achterhalen met gebruik van de kleurenscanner die in onze showroom staat wanneer u de tankdop naar ons opstuurt. Vervolgens laten we u de juiste code weten, zodat u de juiste lakstift, spuitbus of lakpen kunt bestellen. Dan sturen we de bestelde producten en uw tankdop in een pakket naar u toe. U kunt ook onze winkel bezoeken in Apeldoorn.

Komt u er met deze informatie niet uit, of twijfelt u of de code wel juist is? Wij kunnen u dan helpen, vul ons contactformulier in.
 

VEEL VERKOCHTE AUTOLAK KLEUREN VOOR POLESTAR ZIJN:

019 Black Ston | 814 Matte Osmium Grey-met.