Rover kleurcode & topkwaliteit autolak

Zoekt u naar autolak met de juiste kleurcode om zelf krassen of andere schade aan uw Rover te herstellen? Dan is het van cruciaal belang dat u de juiste kleur kiest. Bij 123Autolakken.nl vindt u niet alleen een breed scala aan spuitbussen, lakstifen en lakpennen, maar helpen we u ook met het vinden van de exacte kleurcode van uw Rover. Zo garanderen we dat u precies de juiste autolak bestelt, en voorkomt u een miskoop. Ontdek ons aanbod of lees verder om te ontdekken hoe u uw kleurcode kunt vinden. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waar vind ik Rover kleurcodes?

Zoals reeds benadrukt is het vinden van de juiste kleurcode essentieel voor een mooi, naadloos aansluitend resultaat. Waar u uw de kleurcode van uw Rover vindt? Dat verschilt per model. Elke Rover heeft een VIN-plaatje waarop deze informatie te vinden is, maar waar deze zich bevindt verschilt. De verschillende mogelijke plekken:

 • Onder de motorkap (verschillende plekken)
 • In de wielkast
 • Op de B-post aan de bestuurderskant
 • In de kofferbak
 • Aan de binnenzijde van de deur aan de bestuurderskant

Of zie onderstaande afbeelding. De kleurcode van uw Rover is te vinden onder nummer 2, 3, 5, 7, 10, 12, 15, 18, 22. 

Als u de kleurcode geselecteerd heeft, kunt u makkelijk en snel in de webshop van 123autolakken.nl de bestelling voortzetten en vervolgens afronden. Is dit niet gelukt, dan heeft u nog een aantal andere opties om de kleurcode van uw Rover te achterhalen. Soms staat de kleurcode namelijk in het onderhoudsboekje. In het uiterste geval is het mogelijk om bij ons op locatie te komen. Dan stellen we met behulp van onze specialistische apparatuur de exacte kleur vast. Neem hiervoor eerst contact met ons op.

Onze populairste Rover autolak kleuren

Heeft u een Rover? Dan is de kans groot dat u een van de volgende autolak kleuren nodig heeft:

GN29 - British Racing Green | JFM - Royal/Oslo Blue-met. | WT3 - Old English White | JQW - Midnight Blue | LQW - Anthracite-met. | MBB - Starlight Silver Ii-met. | HAM - British Racing Green | MNX - Platinum/Birken Silver Gre | HNA - British Racing Green-met. | JFV - Trophy Blue-met. | HEW - Arden Green-met.

De voordelen van zelf lakschade herstellen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf kleine lakbeschadigingen te repareren. Dit is vaak voordeliger, sneller en net zo effectief, vooral bij kleinere, oppervlakkige beschadigingen. Daarnaast is het ook een stuk makkelijker: u hoeft niet meer een afspraak – vaak ver in de toekomst – te maken bij de garage of uw Rover weg te brengen. Overigens is niet alle schade geschikt om zelf te herstellen. Bij grotere schade raden we bijvoorbeeld altijd aan om professionele hulp in te schakelen. Twijfelt u of u de schade wel zelf kunt herstellen? Dat zegt vaak al genoeg, maar het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Wat voor soort autolak heeft u nodig?

Nu u weet welke kleur lak u nodig heeft, is het tijd om te bepalen wat voor soort uitkomst biedt. We maken onderscheid tussen spuitbussen, lakstiften en lakpennen:

 1. 400 ML spuitbus autolak: onze 400ML spuitbussen met autolak van het merk ColorMatic zijn perfect voor het wegwerken of herstellen van grotere, oppervlakkige beschadigingen aan het lakwerk. Daarnaast lenen ze zich goed voor het overspuiten van individuele onderdelen, bijvoorbeeld vervangingsonderdelen.
 2. 150 ML spuitbus autolak: de kleinere broer van de 400ML spuitbus met alle voordelen, maar in een kleinere hoeveelheid. Geschikt voor kleinere beschadigingen.
 3. Rover lakstift: krassen of steenslagschade aan uw Rover? Dan moet u onze Rover lakstift hebben. Deze gebruikt u om in één handomdraai dergelijke krasjes weg te werken. Ideaal.
 4. Rover lakpen: onze lakpen is met name handig voor minieme schade en afwerking. Voor het grotere werk raden wij minimaal een lakstift aan.

Ook voor alle andere benodigdheden

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor alle andere benodigdheden. Denk hierbij aan blanke lak, producten om uw Rover uitvoerig schoon te maken, primers, schuurpapier en zaken zoals tape en folie.

Waarom 123Autolakken.nl?

Waarom 123Autolakken.nl dé plek is voor topkwaliteit Rover autolak? Onze beloftes aan u:

 • Speciaal gemengde autolak voor uw Ferrari: beschikbaar als spuitbussen (diverse maten beschikbaar), lakstiften en lakpennen, allemaal perfect op kleur.
 • Scherpe prijzen voor topkwaliteit autolak van erkende merken zoals Standox, Lesonal, Cromax & Sikkens.
 • Gratis bezorging in Nederland voor bestellingen boven €50.
 • Veilige en eenvoudige betalingsopties, waaronder iDEAL, Bancontact, PayPal of Afterpay.
 • Vandaag bestelling voor 15.00 uur plaatsen = is vandaag nog verzonden

Bestel uw Rover autolak bij 123Autolakken.nl

123Autolakken.nl is dé aangewezen leverancier van Rover autolak. Kies de kleurcode en autolak die geschikt zijn voor uw Rover en diens lakschade en plaats direct uw bestelling. Wij leveren zo snel mogelijk zodat u de schade zo snel mogelijk kunt herstellen. Heeft u vragen over ons aanbod of over de status van uw bestelling? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)55 200 2339 of info@123autolakken.nl.