Saab autolak

Saab autolak nodig vanwege lakschade? Vanzelfsprekend zijn we zuinig met ons voertuig. Maar wanneer we schade opmerken aan de laklaag van ons waardevolle bezit, willen we daar uiteraard iets aan doen. Door gebruik te maken van de producten van 123autolakken zorgt u ervoor dat uw Saab weer gezien mag worden. Tijdens het kiezen van de juiste 2K Saab autolak is het van belang dat u weet welk type en kleur u nodig heeft.

Bent u op zoek naar de kleurcode van uw auto, zodat u de lakschade bij kunt werken met een handige spuitbus, lakstift of lakpen? Met onze hulp vindt u met gemak de originele code van uw auto en kunt u vervolgens een bestelling plaatsen.

Waar vind ik de kleurcode voor Saab autolak?

Om te bepalen welke kleur u moet bestellen, is het belangrijk om de juiste kleurcode van uw auto te vinden. Deze vindt u op het VIN-plaatje dat in de auto staat. Bij een Saab 9-5 model staat de code meestal in het portier aan de bestuurderskant. Bij de overige modellen vindt u de Saab kleuren doorgaans in het dashboardkastje. Bekijk de onderstaande afbeelding voor een schematische weergave waarmee wij laten zien waar u de Saab kleurcode in uw auto kunt vinden.


Lukt het niet om te achterhalen wat uw Saab kleurcode is? Dan kunt u gebruik maken van onze Genius kleurenscanner door contact op te nemen. Hiermee kunnen wij vervolgens precies de kleur van uw Saab autolak bepalen. Komt u er met deze informatie niet uit en wilt u zekerheid? Dan helpen we u graag verder, zodat u zo snel mogelijk verder kunt met het herstellen van de lakschade.

Welk type autolak is geschikt voor mijn specifieke lakschade?

U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen een spuitbus van 400 ml of 150 ml, een lakstift of een lakpen voor uw Saab voertuig. Welke is geschikt voor uw specifieke lakschade? De keuze voor het juiste type Saab autolak hangt af van de grootte en de aard van de lakschade. Voor kleine krasjes, parkeerschade en steenslag is een 12 ml lakstift of lakpen de ideale oplossing. Hiermee kan zeer nauwkeurig werken, waardoor alleen het beschadigde gedeelte wordt bijgewerkt.

Gaat het om een groter oppervlak? Dan kunt u beter kiezen voor een spuitbus. De spuitbus van 400 ml is geschikt voor grote beschadigingen, terwijl u de 150 ml spuitbus gebruikt voor middelgrote oppervlakken. Spuitbussen bieden zelfs handige doe-het-zelvers een gelijkmatige dekking en een professioneel resultaat, mits u zorgvuldig te werk gaat. Zodoende is het herstel van de lakschade een fluitje van een cent.

Veelverkochte Saab kleuren voor 2K autolak

Selecteer de Saab spuitbus, lakstift of lakpen die u nodig heeft en kies vervolgens de juiste kleurcode uit. Enkele populaire Saab autolak kleuren zijn:

 • 170 - Svart
 • 279 - Steel Grey-met.
 • 257 - Midnight Blue-met.
 • 290 - Nocturne Blue-met.
 • 268 - Silver-met.
 • 298 - Jet Black-met.
 • 230 - Scarabee-met.
 • 271 - Frost Gray-met.
 • 310 - Carbon Grey-met.
 • 289 - Espresso Black-met.
 • 198 - Embassy Blue

Bent u op zoek naar een andere kleur 2K Saab autolak? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Autolakken van 123autolakken

Saab autolak is uiterst geschikt voor het wegwerken van lakschade. Bij 123autolakken vindt u een breed online aanbod van autolakken. U kunt hierbij rekenen op de volgende voordelen:

 • 100% kleurecht
 • Professionele kwaliteit
 • Gratis bezorgd vanaf € 50,-
 • Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd

Bestel 2K Saab autolak in de webshop

Heeft u uw kleurcode gevonden en heeft u bepaald of u een spuitbus, lakstift of lakpen nodig heeft? Plaats dan een bestelling op onze webshop, dan zorgen we ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk uw kant opkomt en u meteen aan de slag kunt. Heeft u vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.