SEAT AUTOLAK

 


WAAR VINDT U DE KLEURCODE VAN UW SEAT?Heeft u lakschade aan uw Seat? En bent u opzoek naar de kleurcode van uw auto zodat u de schade kunt bij werken met een spuitbus, lakstift of lakpen van 123autolakken.nl., dan vindt u met onze hulp makkelijk de originele kleurcode van uw auto. U kunt de reparatie aan uw Seat dan snel en makkelijk zelf uitvoeren. 

 

LOKATIE KLEURCODE SEAT:

Om de kleurcode van uw Seat te vinden moet u onder in de achterbak van uw auto zijn. In het midden bij het reservewiel vindt u het VIN plaatje.
Mocht de kleurcode zich hier niet bevinden is deze veelal aangeduid in het onderhoudsplanboekje.

Komt u er met deze informatie niet uit, of bent u er toch niet helemaal zeker van wat de kleurcode van uw Seat is. Wij kunnen u dan helpen, vul ons contactformulier in en geef uw chassisnummer door. Het chassisnummer staat op uw kentekenbewijs en in de voorruit van uw Seat.

Heeft u de kleurcode van uw Seat  gevonden? Dan moet u nog bepalen welk product u gaat gebruiken als autolak voor uw Seat: spuitbus, laksift of lakpen. Als u hulp nodig heeft om een keuze te maken, mag u gerust contact met ons opnemen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar: 055-2002339

Als u de kleurcode geselecteerd heeft, kunt u de bestelling voortzetten en de gevonden kleurcode selecteren en uw bestelling vervolgens afronden.

Plaats uw bestelling in onze webshop voor 15.00 uur. dan versturen wij uw autolak producten voor uw Seat nog dezelfde dag nog

VEEL VERKOCHTE AUTOLAK KLEUREN VOOR SEAT ZIJN:

LC9Z - Negro Magico-met. | LB9A - Blanco/White Candy | LS7Y - Gris Luna-met. |  LS7K - Technic Grey-met. |  LW7Z - Gris Track-met. \ LS7U - Gris Sombra-met. |  LZ9Y - Phantomschwarz-met. | LS7Z - Gris Zenith-met. | LS9R - Blanco Nevada/Nevada White-met. | LS3H - Rojo Emocion

 

 

Seat autolak

Zoekt u naar autolak voor uw Seat auto? Dan bent u op de juiste plek aanbeland: onze webshop 123autolakken.nl. Hier kunt u terecht voor de volgende autolak producten: spuitbussen (klein en groot formaat), lakstiften, lakpennen, poetsproducten en primers. Kortom: alles wat u nodig heeft om uw Seat Ibiza of I57U Seat weer te laten stralen als nooit tevoren.

 

WAAROM  AUTOLAK KOPEN BIJ 123AUTOLAKKEN.NL

  • Autolak direct leverbaar: spuitbussen, lakstiften en lakpennen
  • Klein en groot formaat spuitbussen verkrijgbaar: 150 ml en 400 ml
  • Scherpe prijzen
  • Vanaf €50,- gratis bezorging binnen Nederland
  • Goede reviews
  • Veilig betalen via iDEAL, Bancontact, PayPal of Afterpay
  • Voor 15.00 uur besteld, verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog


Kom met ons in contact als u vragen voor ons heeft of meer informatie wilt ontvangen. U kunt ons bellen via 055-2002339 of vul het contactformulier op onze website in.

 

AUTOLAK VOOR UW SEAT:

Dankzij onze receptuur kunnen wij 99% van alle kleuren leveren. De autolak voor uw Seat wordt op kleurcode en kleurnaam gemengd, deze is 100% kleurecht met de originele lak van uw Seat. De autolak wordt door onze gecertificeerde kleurmakers met nauwkeurigheid gemengd, waardoor de kwaliteit en de kleur autolak optimaal is. De autolak is voor professioneel gebruik, maar kan ook door een hobbyist of particulier gebruikt worden.
 

ONZE PRODUCTEN IN BEELD:

Ons autolak assortiment bestaat uit spuitbussen, lakstiften en lakpennen.

De spuitbus is uitermate geschikt voor het repareren van lakschade plekken en het overspuiten van onderdelen. De spuitbussen die wij leveren zijn van het merk ColorMatic. Wij verkopen zowel een klein formaat spuitbus van 150 ml als groot formaat van 400 ml.

Een lakstift werkt beter als u kleine beschadigingen zoals steenslag of krassen wilt camoufleren op de autolak van uw Volkswagen. De stift bestaat uit een koker en een kwastje voor een gelijkmatige verdeling.

Tot slot beschikken wij over lakpennen. Een lakpen heeft een punt, waarmee u zeer gericht hele fijne krasjes kunt verwijderen.
  
Onze producten zijn geschikt voor alle Seat modellen, Alhambra,  Altea,  Altea Freetrack, Altea XL, Arosa, Cordoba, Cordoba Vario, Exeo, Exeo ST, Ibiza, Ibiza ST, Inca,Leon, Malaga, Marbella, Terra, Toledo

Als u het juiste product heef bepaald en de kleurcode gevonden heeft, kunt u de bestelling voortzetten en de gevonden kleurcode selecteren en uw bestelling vervolgens afronden.
Plaats uw bestelling in onze webshop voor 15.00 uur. dan versturen wij uw autolakproducten voor uw Seat nog dezelfde dag.