SKODA AUTOLAK

 

WAAR VINDT U DE KLEURCODE VAN UW SKODA? 


Heeft u lakschade aan uw Skoda? En bent u opzoek naar de kleurcode van uw auto zodat u de schade kunt bij werken met een spuitbus, lakstift of lakpen van 123autolakken.nl, dan vindt u met onze hulp makkelijk de originele kleurcode van uw auto. U kunt de reparatie aan uw Skoda dan snel en makkelijk zelf uitvoeren. 


LOCATIE KLEURCODE SKODA:

Om de kleurcode van uw Skoda te vinden moet u onder in de achterbak van uw auto zijn. In het midden bij het reservewiel vindt u het VIN plaatje.
Mocht de kleurcode zich hier niet bevinden is deze veelal aangeduid in het onderhoudsplanboekje.

Komt u er met deze informatie niet uit, of bent u er toch niet helemaal zeker van wat de kleurcode van uw Skoda is. Wij kunnen u dan helpen, vul ons contactformulier in en geef uw chassisnummer door. Het chassisnummer staat op uw kentekenbewijs en in de voorruit van uw Skoda.VEEL VERKOCHTE SKODA AUTOLAK KLEUREN ZIJN:

LF9R - Cerna Magic/Black Magic-met. | LF5W - Modra Race/Race Blue-met. |  LF9E - Bila Candy/Candyweiss | LF7Y - Seda Metal/Metal Grau-met | LF9R - Cerna Magic/Black Magic-met. | 9910 - Cerna Magic/Black Magic-met |  8X - Modra Race/Race Blue-met. | 9910 - Cerna Magic/Black Magic-met. | 9202 - Bezova Capuccino/Capuccino Beige-met. | LB9A - Bila Candy/Candyweiss | 9153 - Seda Anthracite/Anthracit


BESTEL SKODA AUTOLAK IN ONZE WEBSHOP

Heeft u de kleurcode van uw Skoda gevonden? Dan moet u nog bepalen welk product u gaat gebruiken als autolak voor uw Skoda: spuitbus, laksift of lakpen. Als u hulp nodig heeft om een keuze te maken, mag u gerust contact met ons opnemen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar: 055-2002339

Als u de kleurcode geselecteerd heeft, kunt u de bestelling voortzetten en de gevonden kleurcode selecteren en uw bestelling vervolgens afronden.
Plaats uw bestelling in onze webshop voor 15.00 uur. dan versturen wij uw autolak producten voor uw Skoda nog dezelfde dag nogHeeft u Skoda autolak nodig, omdat u lakschade ontdekt heeft aan uw Skoda? Op onze website 123autolakken.nl vindt u professionele lak in de juiste kleur voor uw Skoda. Zo kunt u zelf de schade gemakkelijk en snel wegwerken. Wij hebben spuitbussen, lakstiften en lakpennen in ons assortiment. Welk type autolak zoekt u?

 

WAAROM SKODA AUTOLAK KOPEN BIJ 123AUTOLAKKEN.NL

  • Autolak direct leverbaar: spuitbussen, lakstiften en lakpennen
  • Klein en groot formaat spuitbussen verkrijgbaar: 150 ml en 400 ml
  • Scherpe prijzen
  • Vanaf €50,- gratis bezorging binnen Nederland
  • Goede reviews
  • Veilig betalen via iDEAL, Bancontact, PayPal of Afterpay
  • Voor 15.00 uur besteld, verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog


Bestel de Skoda autolak die u nodig heeft in de juiste kleurcode in de webshop van 123autolakken.nl. Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

AUTOLAK VOOR UW SKODA:

Dankzij onze receptuur kunnen wij 99% van alle kleuren leveren. De autolak voor uw Skoda wordt op kleurcode en kleurnaam gemengd, deze is 100% kleurecht met de originele lak van uw Skoda. De autolak wordt door onze gecertificeerde kleurmakers met nauwkeurigheid gemengd, waardoor de kwaliteit en de kleur autolak optimaal is. De autolak is voor professioneel gebruik, maar kan ook door een hobbyist of particulier gebruikt worden.
 

ONZE PRODUCTEN IN BEELD:

Ons autolak assortiment bestaat uit spuitbussen, lakstiften en lakpennen.

De spuitbus is uitermate geschikt voor het repareren van lakschade plekken en het overspuiten van onderdelen. De spuitbussen die wij leveren zijn van het merk ColorMatic. Wij verkopen zowel een klein formaat spuitbus van 150 ml als groot formaat van 400 ml.

Een lakstift werkt beter als u kleine beschadigingen zoals steenslag of krassen wilt camoufleren op de autolak van uw Skoda. De stift bestaat uit een koker en een kwastje voor een gelijkmatige verdeling.

Tot slot beschikken wij over lakpennen. Een lakpen heeft een punt, waarmee u zeer gericht hele fijne krasjes kunt verwijderen.

Onze producten zijn geschikt voor alle Skoda-modellen, Bohemia, , Citygo, Fabia,Favorit, Felicia,Octavia, Octavia Scout,Pick-Up, Praktik,Rapid, Roomster, Roomster Scout, S 105, Superb, Yeti

Als u het juiste product heef bepaald en de kleurcode gevonden heeft, kunt u de bestelling voortzetten en de gevonden kleurcode selecteren en uw bestelling vervolgens afronden.
Plaats uw bestelling in onze webshop voor 15.00 uur. dan versturen wij uw autolakproducten voor uw Skoda nog dezelfde dag.