Smart autolak voor verschillende kleurcodes

In de markt voor Smart autolak om zelf een kras of andere schade te herstellen? Dan is het handig dat u de juiste spuitbus, lakstift of lakpen koopt! Bij 123Autolakken.nl vindt u niet alleen alle producten die u nodig heeft, maar achterhaalt u ook welke kleurcode uw Smart heeft. Zo weet u precies welke autolak u moet bestellen en doet u geen miskoop. Ontdek ons aanbod of lees verder om uw kleurcode te vinden. Heeft u vragen? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Waarom Smart autolak bestellen zo slim is

Steeds meer autobezitters kiezen ervoor om zelf schade aan uw lak te herstellen met een spuitbus, lakstift of lakpen. Maar waarom? Dat is eigenlijk heel eenvoudig: dit is doorgaans goedkoper, sneller en in veel gevallen net zo effectief. Dit is overigens alleen het geval bij kleine beschadigingen en krasjes – bij grotere schade is het altijd verstandig om naar de garage te gaan.

Waar vindt u de kleurcode van uw Smart?

Om te bepalen welke kleur autolak u voor uw Smart Fortwo, Forfour, Smart #1 of Smart #3 moet bestellen is het belangrijk om de juiste kleurcode van uw auto te vinden. Doorgaans is dit niet al te ingewikkeld: deze vindt u namelijk op het VIN-plaatje dat zich ergens in uw auto bevindt. De exacte locatie van dit plaatje verschilt per model, zoals aangegeven in onderstaande afbeeldingen:

Andere opties

Kunt u het VIN-plaatje niet vinden of is de kleurcode hierop helaas niet leesbaar? Ook dan kunnen we u verder helpen. In sommige gevallen staat de code namelijk ook in het onderhoudsplanboekje. Is dit ook niet het geval, dan kunt u altijd bij ons op locatie komen – dan achterhalen we met onze Genius kleurenscanner de exacte kleur. Twijfelt u nog of komt u er niet uit? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ons aanbod spuitbussen, lakstiften en lakpennen

Ons leveringsprogramma autolak bestaat uit spuitbussen, lakstiften en lakpennen voor de Smart #1, Smart #3, Smart ForTwo en Smart ForFour. Welk ‘type’ autolak u nodig heeft is vooral afhankelijk van het type schade.

1. Spuitbussen (150 ml & 400 ml)

Is een groot deel van uw lak (oppervlakkig) beschadigd? In dat geval raden we een spuitbus aan. Onze Smart spuitbussen zijn ideaal voor het repareren van grotere beschadigingen aan de lak van uw auto en lenen zich bovendien voor het overspuiten van individuele auto-onderdelen. In ons assortiment vindt u vooral spuitbussen van het vooraanstaande merk ColorMatic, o.a. in 150ML of 400ML. Ook voor het formaat van de autolak spuitbus geldt: dit is afhankelijk van de schade.

2. Lakstift Smart

Voor kleinere imperfecties aan uw lak, zoals krassen of schade door steenslag, biedt onze Smart lakstift een snelle en effectieve oplossing. Deze lakstift, voorzien van een nauwkeurig kwastje, zorgt voor een eenvoudige en efficiënte toepassing, ideaal voor precisiewerk.

3. Smart lakpen

Voor het minutieus wegwerken van fijne krasjes of lichte beschadigingen is de Smart lakpen uw ideale partner. Dit is een fijne tool voor gedetailleerd werk, maar minder geschikt voor grotere lakreparaties.

De voordelen van 123Autolakken.nl

Ontdek waarom 123Autolakken.nl uw ideale keuze is voor Smart autolak. Ons aanbod en service maken het verschil:

  • Speciaal voor uw Smart op maat gemengde autolak: wij bieden spuitbussen, lakstiften en lakpennen, perfect op kleur gemengd.
  • Beschikbaar in zowel klein als groot formaat spuitbussen (150 ml & 400 ml).
  • Concurrerende prijzen voor topkwaliteit autolak van vooraanstaande merken zoals Standox, Lesonal, Cromax & Sikkens.
  • Profiteer van gratis bezorging in Nederland bij bestellingen vanaf €50.
  • Veilig en gemakkelijk betalen met opties zoals iDEAL, Bancontact, PayPal of Afterpay.
  • Snelle service: bestellingen geplaatst voor 15.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden.
  • Vertrouw op onze jarenlange ervaring op gebied van autolak en hoge klanttevredenheid.

Zo vindt u gemakkelijk de juiste autolak voor uw Smart

Zo, nu u de correcte kleurcode heeft, hoeft u alleen nog maar de passende autolak te vinden. Dit kunt u verschillende manieren doen. De makkelijkste is om op deze pagina een spuitbus, lakstift of lakpen te selecteren en op de individuele productpagina vervolgens de juiste kleurcode te kiezen. Een andere optie is om via ons snelkeuze menu de gewenste categorie (spuitbus, lakstift of lakpen), het merk (Smart) en de geschikte kleur te selecteren.

VEEL VERKOCHTE AUTOLAK KLEUREN VOOR SMART ZIJN

EAF - Star Blue-met. | EB2 - Tridion Silver Brilliant-met. | EA2 - Lite White | 7261 - Cool Silver-met. | EAD - River Silver-met. | 78211 - Jack Black | C99L - Star Blue-met. | EA1 - Mad Red | ECC - Exciting Blue-met.

Plaats direct uw bestelling bij 123Autolak.nl

Heeft u de juiste kleurcode en autolak lak, lakstift of spuitbus al gevonden? Plaats dan direct uw bestelling en reken af via iDeal, Bancontact of PayPal. Wij gaan vervolgens meteen voor u aan de slag en streven ernaar om de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)55 200 2339 of info@123autolakken.nl