Autolak Toyota

 

TOYOTA  AUTOLAK

Toyota autolak nodig om de uitstraling van uw auto te herstellen? In het geval van krasjes of een flinke schadeherstel, wilt u de laklaag van het voertuig herstellen. Dit zorgt ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Met onze hoogwaardige Toyota autolak en de aanschaf van een spuitbus, lakstift of lakpen kunt u zelf aan de slag. Zo verzorgen wij autolak in effen, metallic en parelmoer kleuren.

Bekijk het online aanbod en bestel direct bij 123autolakken, bijvoorbeeld als u een 150 ml of 400 ml spuitbus of lakstift voor Toyota nodig hebt.

Hoe vind ik de juiste Toyota autolak?

Op zoek naar Toyota Yaris Cross kleuren of Toyota Corolla Cross kleuren? Dan heeft u uw chassisnummer of de kleurcode van de lak nodig. De code vinden voor uw Toyota autolak is echter simpel. Zoek het VIN-plaatje (Voertuig Identificatienummer) van het voertuig, dit noemen we ook wel een chassisnummer. In onderstaand schema kunt u zien waar u het VIN-plaatje van de Toyota kunt vinden.

  • Toyota Celica, Hilux, Land Cruiser, Previa: onder de motorkap
  • Avensis Verso, Picnic, Yaris Verso, Corolla, Hiace, Ravi 4, Celicia, Previa Avensis: in de deur aan de bestuurderskant
  • Toyota IQ, Yaris Auris, Aygo: in de deur aan de passagierskant


Heeft u de kleurcode niet kunnen vinden? Dan staat deze wellicht in het onderhoudsboekje. In het geval van sommige Toyota modellen, bestaat de laklaag zelfs uit twee of meer tinten. In dat geval staat er op het VIN-plaatje een verzamelcode. Een voorbeeld hiervan is dat kleurcode 20T multitone is. In dit voorbeeld is 172 Astra Silver-met. of 8H5 Bluish gray-met. Twijfelt u of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste Toyota autolak? Neem gerust contact op!

Veel verkochte Toyota autolak kleuren

De autolakken van Toyota die veel worden verkocht, zijn:

  • K74 multi tone
  • 1D0 - Silver-met.
  • 1E7 - Silver-met.
  • 202 - Black
  • 4Q9 - Brown-met.
  • 583 - Champagne-met.
  • 8P4 - Dark Blue-met.

Natuurlijk kan het voorkomen dat de kleur van uw auto niet in dit rijtje staat. Geen zorgen! Dankzij ons aanbod is het vinden van uw autolak een eitje. Bepaal eerst of u een 150 ml spuitbus, 400 ml spuitbus, lakstift of lakpen nodig hebt. Daarna kunt u de kleurcode selecteren. De lakstift en lakpen bevatten beide 12 ml autolak.

Hoeveel lagen lak op een auto?

In veel gevallen worden er vier tot vijf lagen lak aangebracht op een auto. Echter gaat het hier niet alleen om Toyota autolak. Een primer is namelijk de eerste laag die wordt aangebracht. Dit dient als een hechtlaag tussen het metaal en de nieuwe laklaag. Primer zorgt voor een betere hechting en helpt om roest te voorkomen. Hierna volgen twee of drie lagen autolak. Deze kleurlak geeft uw Toyota de juiste uitstraling. Tot slot volgt er een blanke lak. Deze top coat zorgt voor glans of een matte afwerking, maar beschermt de kleurlaag ook tegen UV-straling, krassen en weersinvloeden.

Toyota autolak bestellen?

Heeft u de kleurcode voor Toyota autolak gevonden? Bekijk ons uitgebreide Toyota autolak assortiment en plaats een bestelling in de webshop, we zorgen er vervolgens voor dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Wilt u meer informatie ontvangen? Maak gerust gebruik van het contactformulier.