Autolak Toyota

 

TOYOTA  AUTOLAKWAAR VINDT U DE KLEURCODE VAN UW TOYOTA?


Heeft u autolak nodig, omdat u lakschade ontdekt heeft aan uw Toyota? Op onze website 123autolakken.nl vindt u professionele lak in de juiste kleur voor uw Toyota. Zo kunt u zelf de schade gemakkelijk en snel wegwerken. Wij hebben spuitbussen, lakstiften en lakpennen in ons assortiment. Welk type autolak zoekt u?
 

LOCATIE KLEURCODE TOYOTA:

Weet u inmiddels welke type autolak u wilt bestellen voor uw Toyota? Dan volgt het bepalen van de kleurcode van uw Toyota auto. Vind de kleurcode op het VIN-plaatje (voertuig Identificatienummer) ook wel chassisnummer. In onderstaand schema laten we zien waar u het VIN-plaatje in uw Toyota kunt vinden. 

Celica, Hilux, Land Cruiser, Previa staat de kleurcode meestal onder de motorkap.
Avensis Verso, Picnic, Yaris VersoCorolla,Hiace,Ravi 4, Celicia,Previa Avensis, staat de kleurcode meestal in de deur aan de bestuurderskant.
Corolla, IQ, Yaris Auris, Aygo,staat de kleurcode meestal in de deur aan de passagierskant.Heeft u de kleurcode niet kunnen vinden, dan staat deze wellicht in het onderhoudsboekje.

Bestaat uw Toyota model uit 2 of meer lakkleuren, dan is de kleurcode op het vin-plaatje een verzamelcode. U heeft bv de kleurcode 20T gevonden. U selecteert deze kleur multitone, daarna kiest u de juiste kleur .In dit voorbeeld is dat 173 Astra silver-met. of 8H5 Bluish gray-met.Bestel de Toyota autolak die u nodig heeft in de juiste kleurcode in de webshop van 123autolakken. Heeft u vragen over uw bestelling of bent u er toch niet helemaal zeker van wat de kleurcode van uw Toyota is, neem gerust contact met ons op.


VEEL VERKOCHTE TOYOTA  AUTOLAK KLEUREN ZIJN:

K74 multi tone | 1D0 - Silver-met. | 1E7 - Silver-met. | 202 - Black | 4Q9 - Brown-met. | 583 - Champagne-met. |  8P4 - Dark Blue-met.

 

Rijdt u in een auto van het merk Toyota en zoekt u naar goede autolak voor uw Toyota? Wij van 123autolakken.nl bieden in onze webshop autolak aan van professionele kwaliteit. U vindt hier autolak in elke gewenste kleur en geschikt voor elk type Toyota. Zo verzorgen wij autolak in effe kleuren als wit, metallic kleuren en parelmoer kleuren. Net wat u wenst.

Bestel snel en makkelijk Toyota autolak in onze webshop

  • Autolak direct leverbaar: spuitbussen, lakstiften en lakpennen
  • Klein en groot formaat spuitbussen verkrijgbaar: 150 ml en 400 ml
  • Scherpe prijzen
  • Vanaf €45,- gratis bezorging binnen Nederland
  • Goede reviews
  • Veilig betalen via iDEAL, Bancontact, PayPal of Afterpay
  • Voor 15.00 uur besteld, verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog

Als u vragen voor ons heeft of als u meer informatie wilt ontvangen, mag u altijd contact met ons opnemen. Vul hiervoor ons contactformulier in.

Autolak geschikt voor alle Toyota modellen

Zoals gezegd zijn onze autolak producten geschikt voor alle Toyota typen. Of u nu een Toyota C-Hr, Amazon, Yaris, Land Cruiser, Kluger of Auris bezit, u vindt de autolak voor uw Toyota in onze webshop.

Wat wel belangrijk is bij het bestellen van autolak is dat u het juiste type lakproduct in de juiste kleur voor uw type Toyota kiest. U kunt bij ons autolak kopen in de volgende vormen: lakstift, spuitbus en lakpen. Voor de juiste kleur heeft u de Toyota kleurcodes nodig. Wat zijn bijvoorbeeld de kleuren van uw Toyota Yaris?

Waar kan ik de kleurcode van mijn Toyota auto vinden?

Op onze website hebben wij een handig overzicht staan met alle automerken en hun bijbehorende kleurcodes. Klik op het Toyota-logo en u ziet de plaatsen waar de kleurcodes van Toyota zich bevinden. Bent u er toch niet helemaal zeker van wat de kleurcode van uw Toyota C-Hr is? Kom dan met ons in contact, dan gaan we u helpen.

Autolak voor alle automerken

Op de volgende pagina’s vindt u per automerk de juiste autolak producten:

Plaats uw bestelling

Staat uw autolak voor uw Toyota al klaar in het winkelmandje? Bestel de lak dan vandaag nog en ontvang uw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen.