Volkswagen autolak

VOLKSWAGEN AUTOLAK

 

WAAR VINDT U DE KLEURCODE VAN UW VOLKSWAGEN? Heeft u lakschade aan uw Volkswagen? En bent u opzoek naar de kleurcode van uw auto zodat u de schade kunt bij werken met een spuitbus, lakstift of lakpen van 123autolakken.nl., dan vindt u met onze hulp makkelijk de originele kleurcode van uw auto. U kunt de reparatie aan uw Volkswagen dan snel en makkelijk zelf uitvoeren. 

 

LOCATIE KLEURCODE VOLKSWAGEN:

Om de kleurcode van uw Volkswagen te vinden moet u onder in de achterbak van uw auto zijn. In het midden bij het reservewiel vindt u het VIN plaatje.
Mocht de kleurcode zich hier niet bevinden is deze veelal aangeduid in het onderhoudsplanboekje.

Komt u er met deze informatie niet uit, of bent u er toch niet helemaal zeker van wat de kleurcode van uw Volkswagen is. Wij kunnen u dan helpen, vul ons contactformulier in en geef uw chassisnummer door. Het chassisnummer staat op uw kentekenbewijs en in de voorruit van uw Volkswagen.
Onze autolak is verkrijgbaar in allerlei kleuren. Dankzij onze receptuur kunnen wij 99% van alle kleuren leveren. De autolak van 123autolakken.nl worden in eigen kleurmakerij gemengd. BESTEL VOLKSWAGEN AUTOLAK IN ONZE WEBSHOP

Heeft u de kleurcode van uw Volkswagen gevonden? Dan moet u nog bepalen welk product u gaat gebruiken als autolak voor uw Volkswagen: spuitbus, laksift of lakpen. Als u hulp nodig heeft om een keuze te maken, mag u gerust contact met ons opnemen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar: 055-2002339

Als u de kleurcode geselecteerd heeft, kunt u de bestelling voortzettenen de gevonden kleurcode selecteren en uw bestelling vervolgens afronden.
Plaats uw bestelling in onze webshop voor 15.00 uur. dan versturen wij uw autolakproducten voor uw Volkswagen nog dezelfde dag nog.

VEEL VERKOCHTE AUTOLAKKLEUREN VOOR VOLKSWAGEN ZIJN:

 LA7W - Reflexsilber-met. | LB9A - Candyweiss |  LC9Z - Blackmagic-met. |  LC9X - Deep black-met. |  LH5X - Night Blue-met. | LC5F - Bluegraphit-met. |  LB7W - Tungsten Silver-met. | LC9A - Pure White |  R902 - Grauweiss | LW5Y - Technoblau-met. |  L20B - Leuchtorange

 

 

 


Met autolak van 123autolakken.nl repareert uw de lakschade aan uw Volkswagen. Het is belangrijk dat u het juiste lakproduct aanschaft in dezelfde kleur als de lak van uw Volkswagen auto. Zo niet dan kan de bewerking met de autolak op uw Volkswagen zichtbaar zijn en dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bekijk dus goed de kleurcode van uw Volkswagen voordat u tot een aankoop overgaat.

 

WAAROM VOLKSWAGEN AUTOLAK KOPEN BIJ 123AUTOLAKKEN.NL

  • Autolak direct leverbaar: spuitbussen, lakstiften en lakpennen
  • Klein en groot formaat spuitbussen verkrijgbaar: 150 ml en 400 ml
  • Scherpe prijzen
  • Vanaf €50,- gratis bezorging binnen Nederland
  • Goede reviews
  • Veilig betalen via iDEAL, Bancontact, PayPal of Afterpay
  • Voor 15.00 uur besteld, verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog

Neem contact met ons op als u vragen, toevoegingen of opmerkingen voor ons heeft. Wij geven u graag meer informatie over onze autolak producten.

 

AUTOLAK VOOR UW VOLKSWAGEN:

Dankzij onze receptuur kunnen wij 99% van alle kleuren leveren. De autolak voor uw Volkswagen wordt op kleurcode en kleurnaam gemengd, deze is 100% kleurecht met de originele lak van uw Volkswagen. De autolak wordt door onze gecertificeerde kleurmakers met nauwkeurigheid gemengd, waardoor de kwaliteit en de kleur autolak optimaal is. De autolak is voor professioneel gebruik, maar kan ook door een hobbyist of particulier gebruikt worden.

Heeft u de kleurcode van uw Volkswagen gevonden? Dan moet u nog bepalen welk product u gaat gebruiken als autolak voor uw Volkswagen: spuitbus, laksift of lakpen. Als u hulp nodig heeft om een keuze te maken, mag u gerust contact met ons opnemen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar: 055-2002339 kijk op 123autolakken.nl/productadvies.

 

ONZE PRODUCTEN IN BEELD:

Ons autolak assortiment bestaat uit spuitbussen, lakstiften en lakpennen.

De spuitbus is uitermate geschikt voor het repareren van lakschade plekken en het overspuiten van onderdelen. De spuitbussen die wij leveren zijn van het merk ColorMatic. Wij verkopen zowel een klein formaat spuitbus van 150 ml als groot formaat van 400 ml.

Een lakstift werkt beter als u kleine beschadigingen zoals steenslag of krassen wilt camoufleren op de autolak van uw Volkswagen. De stift bestaat uit een koker en een kwastje voor een gelijkmatige verdeling.

Tot slot beschikken wij over lakpennen. Een lakpen heeft een punt, waarmee u zeer gericht hele fijne krasjes kunt verwijderen.

Onze producten zijn geschikt voor alle Volkswagen modellen, Amarok, A-MPV, Beetle, Beetle ,Convertible, Bora, Caddy, Camper, Caravelle, City Golf, Concept, Golf Cabrio, Golf GT Sport, Golf GTD, Golf GTI, Golf Plus, Golf R32,Golf Variant, GTI,Jetta, Kaefer, L80,Tiguan,Toureg,Toureg R50, Touran,Transporter,T4, T5,Vanagon,Vento,Corrado,Crafter,Crossgolf, Crosspolo, Crosstouran, Eos, Eurovan, Fox, Gol, Golf, Golf Blue ,Motion, LT, Lupo, Multivan,  Multivan Beach, Multivan California, Parati, Passat, Passat Blue,
Motion, Passat CC, Passat R36,Phaeton,Pointer,Polo,Polo Blue , Motion, Polo Fun,Polo  GTI, Rabbit, Saveiro, Scirocco, Sharan,Taro

Als u het juiste product heef bepaald en de kleurcode gevonden heeft, kunt u de bestelling voortzetten en de gevonden kleurcode selecteren en uw bestelling vervolgens afronden.
Plaats uw bestelling in onze webshop voor 15.00 uur. dan versturen wij uw autolakproducten voor uw BMW nog dezelfde dag.