Filteren
BESTEL HIER UW SPUITBUS 400ML GEVULD MET PROFESSIONELE LAK IN DE KLEUR VAN UW AUTO EN/OF MOTOR

 KIES UW AUTOMERK KIES UW KLEUR BESTEL

KUNT U DE KLEURCODE IN UW AUTO NIET VINDEN?  KLIK HIER VOOR INFORMATIE.
KLEURCODE NIET GEVONDEN? SELECTEER DAN "NIET GEVONDEN" EN PLAATS KLEURCODE IN VELD OPMERKINGEN.
 
Sorteer op:

 

AUTOLAK SPUITBUS

Op zoek naar een autolak spuitbus voor uw type auto en in de juiste kleurcode? Op 123autolakken.nl vindt u heel eenvoudig de spuitbus die geschikt is voor uw auto of motor. We verkopen 150 ml en 400 ml spuitbussen. De spuitbus met autolak is geschikt voor het repareren van lakschade plekken en het overspuiten van bepaalde onderdelen. In ons assortiment ziet u spuitbussen in alle kleuren, van alle automerken en voor alle types.
De spuitbus autolak wordt voor u op maat gemaakt. Aan de hand van de kleurcode en/of kleurnaam van uw auto worden de spuitbussen afgevuld met professionele autolak.
Door de brede vlakstraalspuitkop ontstaat een fijne verneveling.  De kwaliteit en constante druk garant staan garant voor het beste eindresultaat.

 

AUTOLAK IN SPUITBUS KOPEN BIJ 123AUTOLAKKEN.NL

 • Simpele bestelprocedure, in 3 stappen voltooid
 • Snelle levering
 • Eigen kleurmaker in dienst, die kan 99% van de kleuren zelf maken
 • Bijna alle automerken zijn aanwezig in de webshop
 • Voor 15.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden

Bedenk welk formaat u nodig heeft, en doorloop de bestelprocedure: kies het automerk, kies de kleur en bestel de autolak spuitbus in de webshop. Vergeet ook niet de bijpassende artikelen erbij te bestellen, bijvoorbeeld een primer, blanke lak, schuurpapier en ontvetter. Neem contact op als u een vraag heeft over uw bestelling.

 

LAK VAN STANDOX,LESONAL,CROMAX EN SIKKENS

De spuitbussen zijn gevuld met de professionele lak van STANDOX, LESONAL, CROMAX OF SIKKENS. Onze ColorMatic pre-fill spuitbus is voorgevuld met drijfgas en specifieke additieven (verharder, verdunner) en wordt daarna afgevuld met de gewenste lakkleur. Door de fijne brede vlakstraal spuitkop ontstaat een fijne verneveling. De hoge toepassingssnelheid en constante druk zorgen voor een professioneel eindresultaat.


VERWERKING:

150 ml: 0,3 - 0,5 m2 (afhankelijk van de kleur en aantal lagen)
400 ml: 1.0 - 1.5 m2 (afhankelijk van de kleur en aantal lagen)
 

LAKSCHADE AAN UW AUTO

Heeft u flinke lakschade aan uw auto of motor na een storm, of heeft u te maken met slijtage van de lak? Of bent u met de auto per ongeluk tegen iets aangereden? Ontzettend vervelend, maar gelukkig ligt de oplossing al klaar: een autolak spuitbus. Met deze spuitbus kunt u lakschade aan de auto of motor herstellen.

 

99% VAN ALLE KLEUREN LEVERBAAR

U wilt natuurlijk niet dat uw bijwerking met de autolak spuitbus op de auto zichtbaar is. Dat hoeft ook niet, wij hebben bijna alle kleuren autolak in ons assortiment. We hebben een kleurmaker in dienst, die met eigen receptuur 99% van de kleuren kan maken. De kleurmaker mengt de autolak in de gewenste kleur. Ook RAL kleuren zijn mogelijk.

 

DE JUISTE KLEURCODE VINDEN

Bij het bestellen van een spuitbus met autolak is het van groot belang dat u precies weet welke kleurcode u moet hebben. U wilt natuurlijk dat de kleur identiek is aan de oorspronkelijke lak en dat de aangebrachte autolak overvloeit in de al bestaande lak. De kleurcode vindt u op het VIN-plaatje of vaak in het onderhoudsboekje. Dus NIET op het kentekenbewijs! Het VIN-plaatje wordt ook wel het chassisnummer of het Voertuig Identificatienummer genoemd. Het verschilt per automerk en model waar het VIN-plaatje zit. Op onze website vindt u hiervan een overzicht.

 

HOE KAN IK ZELF DE LAKSCHADE HERSTELLEN MET EEN AUTOLAK SPUITBUS?

Het voordeel van een autolak spuitbus is dat u zelf de schade kunt herstellen aan uw auto of motor. U hoeft niet naar een prijzige autogarage. Een autolak in spuitbus kopen doet u voordelig bij 123autolakken.nl.

 1. Maak de ondergrond droog, stof- en vetvrij. Vergeet niet eventuele loslatende oude verfresten en roest te verwijderen.
 2. Zorg met gebruik van de ontvetter dat de plek vetvrij is.
 3. Schuur het schade gedeelte met een waterproof schuurpapier totdat het glad is.
 4. Breng de primer aan.
 5. Zorg ervoor dat de spuitbus met autolak op kamertemperatuur komt. De ideale temperatuur is tussen de 15 en 20 graden. Schud de bus eerst en breng hem daarna aan op een proefstukje.
 6. Breng dunne lagen aan met de autolak spuitbus, met tussenpozen van 15 minuten. Schud bij iedere laag weer goed met de bus en breng de lak aan totdat het geheel goed is gedekt.
 7. Metallic lak is mat, dus moet de autolak afgewerkt worden met een blanke lak. Schuur niet tussen de laatste laag die u heeft aangebracht met de spuitbus en de blanke lak. Deze spuitbus is sneldrogend en zorgt voor een duurzame glans.
 8. De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en de aangebrachte laagdikte.

Het is voor een optimaal resultaat van groot belang dat u bovenstaande stappen goed opvolgt. Heeft u een vraag over het repareren van schade met gebruik van een autolak spuitbus? Neem gerust contact op, we helpen u graag verder. Ga voor de complete werkbeschrijving naar 123autolakken.nl/werkbeschrijving.


GROOT ASSORTIMENT

Naast spuitbussen met autolak bevinden zich in ons assortiment meer producten die schade aan de lak van de auto kunnen herstellen. Zo hebben we ook lakstiften en lakpennen in ons assortiment. Ook deze zijn in alle kleuren, van alle automerken en voor alle types te bestellen. Een lakstift is zeer geschikt voor het verwijderen van steenslag en kleine krasjes, een lakpen is geschikt voor het camoufleren van hele kleine krasjes.


BESTEL DIRECT OF NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Repareer de schade aan de lak van uw auto of motor met de juiste kleur autolak in een spuitbus, die u kunt kopen in onze webshop. Wij kunnen u eventueel helpen met het vinden van de juiste kleurcode. Neem hiervoor contact met ons op.

Contact opnemen kan door te bellen naar 0313-650030. U mag ook ons contactformulier invullen, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.