Filteren
BESTEL HIER UW LAKPEN GEVULD MET PROFESSIONELE LAK IN DE KLEUR VAN UW AUTO EN/OF MOTOR
 
 KIES UW AUTOMERK KIES UW KLEUR BESTEL

KUNT U DE KLEURCODE IN UW AUTO NIET VINDEN?  KLIK HIER VOOR INFORMATIE.
KLEURCODE NIET GEVONDEN? SELECTEER DAN "NIET GEVONDEN" EN PLAATS KLEURCODE IN VELD OPMERKINGEN.
Sorteer op:

Lakpennen voor de auto

Ben je op zoek naar lakpennen voor de auto? 123autolakken heeft precies waar je naar op zoek bent. Met deze lakpennen kun je een kras op de auto weer verbergen, waardoor het lijkt alsof er niets gebeurd is. Tevens is dit een goedkope optie, waardoor je op simpele wijze een kras weg kunt werken. Wij bieden lakpennen in alle automerken, types en alle kleuren. Hierdoor kun je voor zo goed als elke auto een geschikte lakpen vinden.

De juiste lakpen voor de auto

Het is zeer belangrijk dat je de juiste lakpen voor de auto koopt, anders blijft de kras altijd zichtbaar. Elke auto heeft een kleurcode. Deze kun je vinden op het VIN-plaatje. Veel mensen denken dat de kleurcode te vinden is op het kentekenbewijs, maar dat is echter niet zo. Het plaatje wordt ook wel het chassisnummer of het Voertuig Identificatienummer genoemd. De kleurcode is tevens te vinden in het onderhoudsboekje. Het VIN-plaatje zit op diverse plaatsen in de auto geplakt, dus het is niet direct te zeggen waar je deze terug kunt vinden.

Is het niet mogelijk om de kleurcode van de auto te achterhalen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben in onze showroom een kleurenscanner. Als je de tankdop naar ons opstuurt, kunnen wij eenvoudig achterhalen. De tankdop en de passende lakpen krijg je samen in een pakket weer terug. Heb je een Ford? Dan is het ook mogelijk om de kleurcode op te vragen bij de Ford dealer.

Hoe werkt de lakpen?

De lakpen gebruik je voor het herstellen van kleine schade aan de lak van de auto of motor. Het is belangrijk dat hier nog geen roest onder zit. De lakpen heeft een punt. Hiermee is de lak gelijkmatig te verdelen over de kras. Let wel op dat de schade niet te diep is. Aan de hand van de stappen hier onder lees je hoe je de lakpen gebruikt om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.

Schade herstellen met een lakpen

Als je een lakpen hebt gekocht, is het herstellen van de schade zeer eenvoudig, zolang je de volgende stappen opvolgt:

  • Maak de ondergrond schoon en stofvrij;
  • Verwijder eventuele roest met de roestverwijderpen;
  • Reinig de ondergrond met een ontvetter of siliconenverwijderaar;
  • Gebruik een primer voor de meest optimale hechting;
  • Schud de lakpen op kleur;
  • Voor kleine krassen breng je ongeveer 2-3 lagen aan, met pauzes van 15 minuten;
  • Gebruik je een metallic of parelmoer lak? Dan moet deze na 15 minuten gecoat worden met een blanke lak;
  • Na zeven dagen volledige uitharding kan het gepolijst worden.

Als je de bovenstaande stappen goed opvolgt, krijg je het beste resultaat. Heb je nog vragen over het gebruik van de lakpennen? Neem dan gerust contact met ons op.

Lakpen kopen bij 123autolakken

Heb je schade aan de auto of motor en wil je dat vakkundig maar wel goedkoop oplossen? Schaf dan direct lakpennen voor de auto aan op onze website. Je plaatst in slechts drie stappen al een bestelling, waarna de pen zo snel mogelijk jouw kant op komt. Selecteer het merk en de kleur, zodat je de lakpennen direct kunt bestellen. Plaats je de bestelling voor 15:00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

Met de lakpennen kun je de schade aan de auto of motor eenvoudig zelf herstellen. Heb je nog vragen of heb je hulp nodig voor het aanbrengen van de lak met de lakpen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn te bereiken op 0313- 650 030 of vul het contactformulier in. Ben je op zoek naar wat anders? Kijk dan bij onze overige producten.