Bumper van je auto bijwerken

Moet je de bumper van je auto bijwerken omdat je lakschade hebt? Dat overkomt de beste helaas. De bumper is zelfs de plek waar het snelst lakschade optreedt. Dit kan komen doordat je langs een obstakel schaaft met je bumper, of misschien doordat je steentjes of ander opvliegend straatvuil tegen je bumper aan krijgt. Het is dus eigenlijk niet te voorkomen dat je op den duur schade krijgt aan je bumper. Omdat het vrij duur is om je auto elke keer opnieuw te laten spuiten, hebben wij de perfecte oplossing. Met de lakstiften en spuitbussen van 123autolakken.nl kun jij gemakkelijk zelf je auto bumper schade bijwerken.

Waarom kiezen voor 123autolakken?

Iedereen wil het liefst een auto zonder krasjes of andere oneffenheden. Bij 123autolakken ben je er zeker van dat je die kras op je bumper snel hebt hersteld. Wij zorgen er namelijk voor dat je je producten snel in huis hebt. Ook helpen wij je graag tijdens het bestellen van de juiste artikelen. Zo ondersteunen we graag bij het kiezen van de juiste kleuren.

Je bent bij ons daarnaast altijd verzekerd van het volgende:

  • In 3 stappen bestellen
  • Gratis bezorging vanaf 50 euro
  • Jarenlange ervaring
  • Service & kwaliteit

Bestel de benodigdheden om je bumper kras te repareren bij 123autolakken.nl en laat jouw auto er weer uitzien als nieuw!

Auto bumper schade zelf bijwerken

Een snelle oplossing om je bumper kras te repareren is natuurlijk om je auto naar de garage te brengen. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar en weet zeker dat alle krassen worden verholpen. Ondanks dat is je auto laten herstellen bij een garage wel erg duur. Een goede oplossing is dus om je bumper zelf te herstellen. Het is wel belangrijk om eerst te bekijken hoe diep de kras is. Je kunt namelijk niet alle krassen zelf herstellen.

De lak van je auto is opgebouwd uit meerdere lagen. In het beste geval zit de kras alleen in de blanke laklaag. Je kunt gemakkelijk testen of dat het geval is. Spuit een beetje water op de kras en kijk of de kras onzichtbaar wordt. Is dit het geval? Dan is de kras oppervlakkig en kun je de kras wegwerken met een blanke lakstift. Je dient wel het oppervlak eerst vetvrij te maken, anders heb je kans dat de stift niet de juiste werking heeft. Een blanke lakstift zorgt ook direct voor een mooie glans en bescherming van de lak. Een andere mogelijkheid is dat de kras in de kleurlak is gedrongen. Dit is te zien wanneer je water op kras hebt gespoten, maar de kras niet verdwijnt. In dat geval kun je een lakstift op kleur gebruiken en daarna een blanke lakstift. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste kleur. Is de schade aan je bumper een stuk groter? Dan kun je een spuitbus gebruiken om de kras op je bumper te herstellen.

Bumper kras repareren? 123autolakken!

De kras aan je bumper herstellen was nog nooit zo gemakkelijk met de producten van 123autolakken. Kies voor een lakstift of een spuitbus om je bumper mee te repareren. Wil je er zeker van zijn dat je het juiste product bestelt? Dan helpt ons team je graag. Stuur een foto van de lakschade aan je bumper naar onze e-mail en wij geven je uitgebreid advies. Je kunt ook zelf je kleurcode opzoeken via het onderhoudsboekje of op het V.I.N. plaatje. Ook voor andere vragen kun je bij ons terecht via mail of door te bellen naar +31(0)552002339.