Autolak Citroen

 


CITROEN AUTOLAK


WAAR VINDT U DE KLEURCODE VAN UW CITROEN?

Als u een kras of schade aan uw Citroen wilt herstellen is het belangrijk dat u exact de juiste kleur autolak bestelt.  De kleurbenamingen en kleurcodes kunnen vaker worden gebruikt. Om te bepalen welke kleur u moet bestellen is het belangrijk om de juiste kleurcode van uw auto te bepalen. Deze vindt u op het Vin-plaatje die in de auto staat.
 

LOCATIE KLEURCODE CITROEN:


Citroen Model: C-Crosser, Nemo, staat de kleurcode onder de motorkap.
Citroen Model :Jumper, Xantia, staat de kleurcode onder de motorkap.
Citroen Model:  Berlingo First, C3, C4 C5, C6, staat de kleurcode in het portier.
Citroen Model:  Berlingo, C2, C3, C3 Picasso. C3 Pluriel, C5, DS3, staat de kleurcode in het portier.
Citroen Model: C4 Picasso, C8, Jumpy, staat de kleurcode onder de deur aan de bestuurderskant.
Citroen Model:C1, staat de kleurcode in de deursponding van het achterportier.
 
In onderstaande afbeelding ziet u een aantal schematische weergaven waarmee wij laten zien waar u de kleurcode van de Citroen kunt vinden.
.

Komt u er met deze informatie niet uit, of twijfelt u of de code wel juist is? Wij kunnen u dan helpen, vul ons contactformulier in en geef uw chassisnummer door. Het chassisnummer staat op uw kentekenbewijs vermeld.
Bestaat uw Citroen model uit 2 of meer lakkleuren, dan staan er 2 kleurcodes vermeld op het vin-plaatje. De kleurcode heeft ook een kleurnaam, deze ziet u bij het selecteren van de kleurcode, zodat u de juiste kleur besteld.

Als u de kleurcode geselecteerd heeft, kunt u de bestelling voortzetten en vervolgens afronden.


VEEL VERKOCHTE AUTOLAK KLEUREN VOOR CITROEN ZIJN:

KWD - Blanc Lipizan | EZRC - Gris Aluminium-met. |  KTA - Gris Carlinite-met. | EXZ - Noir Caldera-met. | EKQD - Rouge Lucifer-met. | KTP - Gris Shark-met. | EWP - Blanc Banquise | EXYB - Noir Onyx | KJH - Rouge Scarlet | KTV - Noir Perla Nera-met. |  EZR - Gris Aluminium-met.

Heeft u de kleurcode van uw Citroen gevonden? Dan moet u nog bepalen welk product u gaat gebruiken als autolak voor uw Citroen spuitbus, laksift of lakpen. Als u hulp nodig heeft om een keuze te maken, mag u gerust contact met ons opnemen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar: 055-2002339 kijk op 123autolakken.nl/productadvies.Heeft u Citroen autolak nodig, omdat u lakschade ontdekt heeft aan uw Citroen? Op onze website 123autolakken.nl vindt u professionele lak in de juiste kleur voor uw Citroen. Zo kunt u zelf de schade gemakkelijk en snel wegwerken. Wij hebben spuitbussen, lakstiften en lakpennen in ons assortiment. Welk type autolak zoekt u?

 

WAAROM CITROEN AUTOLAK KOPEN BIJ 123AUTOLAKKEN.NL

  • Autolak direct leverbaar: spuitbussen, lakstiften en lakpennen
  • Klein en groot formaat spuitbussen verkrijgbaar: 150 ml en 400 ml
  • Scherpe prijzen
  • Vanaf €50,- gratis bezorging binnen Nederland
  • Goede reviews
  • Veilig betalen via iDEAL, Bancontact, PayPal of Afterpay
  • Voor 15.00 uur besteld, verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog


Bestel de Citroen autolak die u nodig heeft in de juiste kleurcode in de webshop van 123autolakken.nl. Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

AUTOLAK VOOR UW CITROEN:

Dankzij onze receptuur kunnen wij 99% van alle kleuren leveren. De autolak voor uw Citroen wordt op kleurcode en kleurnaam gemengd, deze is 100% kleurecht met de originele lak van uw Citroen. De autolak wordt door onze gecertificeerde kleurmakers met nauwkeurigheid gemengd, waardoor de kwaliteit en de kleur autolak optimaal is. De autolak is voor professioneel gebruik, maar kan ook door een hobbyist of particulier gebruikt worden.
 

ONZE PRODUCTEN IN BEELD:

Ons autolak assortiment bestaat uit spuitbussen, lakstiften en lakpennen.

De spuitbus is uitermate geschikt voor het repareren van lakschade plekken en het overspuiten van onderdelen. De spuitbussen die wij leveren zijn van het merk ColorMatic. Wij verkopen zowel een klein formaat spuitbus van 150 ml als groot formaat van 400 ml.

Een lakstift werkt beter als u kleine beschadigingen zoals steenslag of krassen wilt camoufleren op de autolak van uw Citroen. De stift bestaat uit een koker en een kwastje voor een gelijkmatige verdeling.

Tot slot beschikken wij over lakpennen. Een lakpen heeft een punt, waarmee u zeer gericht hele fijne krasjes kunt verwijderen.

Onze producten zijn geschikt voor alle Citroen-modellen, 2CV, , Acadiane, AX, Axel,Berlingo, BX,C-Crosser,C-Zero,C1, C1 Folli Follie, C2, C3, C3 Picasso, C3 Pluriel, C35, C4, C4 Picasso, C5, C6, C8, C15, C25 CX, DS3,Evasion, GSA, HY,Jumper, Jumpy, LNA, Mehari, Nemo, Saxo, Visa, Xantia, XM, Xsara, Xsara , Picasso, ZX

Als u het juiste product heef bepaald en de kleurcode gevonden heeft, kunt u de bestelling voortzetten en de gevonden kleurcode selecteren en uw bestelling vervolgens afronden.
Plaats uw bestelling in onze webshop voor 15.00 uur. dan versturen wij uw autolakproducten voor uw Citroen nog dezelfde dag.