- Altijd bereikbaar tijdens
  winkeltijden
- Nederland: boven
        € 45,00 
  geen verzendkosten

- Verzendkosten/Levertijden
- Voorwaarden


''

Genius scanner
GENIUS KLEURENSCANNER
Wij scannen de kleur van je
auto:
meer info


Logo VINnummer
Klik hier voor de locatie van de
kleurnummer van je auto

''

Krassen verwijderen auto

Heb je last van krassen op je auto door een vervelend ongelukje? Die krassen wil je uiteraard zo snel mogelijk van je auto verwijderen als je waarde hecht aan je auto. Als je de auto krassen laat zitten staat dit ook lelijk en nog belangrijk, de waarde van je auto verminderd. Genoeg redenen dus voor het verwijderen van krassen op je auto! Voor krassen verwijderen van je auto hoef je niet per se naar een garage om dit te laten doen. Je kunt ook makkelijk zelf auto krassen verwijderen. Dankzij de producten in de webshop 123autolakken.nl kun je gemakkelijk zelf deze auto krassen verwijderen en onder handen nemen.

Hoe bestel ik producten?

Op 123autolakken.nl kun je heel makkelijk in drie stappen je gewenste product bestellen voor het verwijderen van krassen op de auto. Je volgt hiervoor de volgende stappen:

  • 1. Selecteer eerst jouw auto-/motormerk en daarna je kleurcode
  • 2. Controleer de kleur(naam) bij het gevonden artikel met de kleur van jouw auto. Kleurcode niet gevonden? Selecteer dan "niet gevonden" en plaats kleurcode in het veld opmerkingen.
  • 3. Bestel het gewenste product met eventueel blanke lak (kijk bij meer info)
  • 4. Vergeet niet: Filler, Primer, Plamuur, Schuurpapier (klik: overige producten)

Heb je vragen tijdens het zoeken naar je product of heb je vragen over een specifiek product? Stel je vraag dan gerust direct door contact met ons op te nemen! We helpen je graag aan het juiste product en kunnen je ook vrijblijvend advies geven. Wil je face-to-face advies van ons? Bezoek dan gerust onze winkel gevestigd in Eerbeek.

Zelf krassen verwijderen van auto

De oorzaak van de krassen op je auto komen vaak niet door jezelf. Dat maakt het natuurlijk extra zuur. In de meeste gevallen maakt een ander de beschadiging op jouw auto. Parkeergarages, parkeerterreinen, winkelwagens, fietsers, kinderen, opspattende steentjes(steenslag) en nog een aantal mogelijkheden waar of waardoor de auto een beschadiging heeft opgelopen. Niet iedereen is even voorzichtig met zijn deur openen gooien als deze naast een andere auto staat. Als resultaat zit jij met krassen op de auto die je wilt verwijderen. Je kunt dit zelf doen als je goed begrijpt hoe autolak is opgebouwd en hoe je te werk moet gaan om de lak te polijsten, zodat de krassen van je auto verdwijnen door ze ‘weg te poetsen’.

Producten voor krassen auto verwijderen

Geschikte producten om krassen van je auto te verwijderen zijn de Commandant cleaner, Autoglym Paint removator en de Autoglym super polish. Commandant cleaner nr 4 is het perfecte polijstmiddel waarmee je de verweerde autolak kunt behandelen, krassen wegpoetsen of je doffe autolak weer glans kan geven. Door het fijne schuurmiddel wat in de Commandant 4 Cleaner zit krijg je een mooi eindresultaat. Je kunt Commandant 4 ook gebruiken voor metallic autolak.

De Autoglym Paint renovatorkan gebruikt worden voor het verwijderen van krassen, schuurplekken en zwaar geoxideerde of verkleurde lak.Autoglym super polish is een Super Resin Polishdie doffe oppervlakken weerlaat glanzen.Lichte krassen, schaafplekken, vlekken en slijtplekken verdwijnen, waardoor je lak er weer als nieuw uitziet.Het is geschikt voor alle typen en kleuren lak.Het is eenvoudig te gebruiken en zal nooit hard opdrogen of moeilijk te verwijderen zijn.

Direct bestellen

Om direct een product voor het verwijderen van auto krassen te bestellen, kun je in onze webshop terecht. Heb je vragen? Neem dan altijd gerust contact met ons op!