Piaggio kleurcodes achterhalen & passende lak bestellen

Wilt u uw Piaggio kleurcode achterhalen om, bijvoorbeeld, nieuwe lak te bestellen? Dan bent u bij 123autolakken.nl aan het juiste adres. In ons aanbod vindt u namelijk niet alleen lakstiften, lakpennen en spuitbussen in alle mogelijke Piaggio kleurcodes, óók ontdekt u hier waar u deze kleurcode kunt vinden. Zo weet u precies welke lak u moet bestellen en herstelt u gemakkelijk en snel de schade aan uw brommer of scooter.

De voordelen van zelf de lak herstellen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om bij schade aan de lak van hun Piaggio deze zelf te herstellen. Dit is een stuk goedkoper dan dit door bijvoorbeeld een monteur te laten doen en is bovendien gemakkelijk met een geschikte spuitbus, lakpen en/of lakpen. Maar let op: niet elk ‘type’ schade is hier even geschikt voor. Bij een erg diepe kras werkt zelf nieuwe lak aanbrengen slechts beperkt. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contacft met ons op.

WAAR VINDT U DE KLEURCODE VAN UW PIAGGIO?

Vóór u de lak bestelt, moet u natuurlijk wel weten welke u heeft. Deze informatie vindt u terug op uw Piaggio zelf, op het zogenoemde VIN-gegevensplaatje. Deze bevindt zich op bijna elke Piaggio, zoals de Zip, onder het scooterzadel. Bij oudere modellen kan deze zich ook ergens anders bevinden, bijvoorbeeld op de carrosserie bij het achterwiel of op een metalen lipje onder de stoel.

Lukt het u toch niet om de kleurcode te achterhalen? Dan kunnen we de kleurcode voor u achterhalen met gebruik van onze. kleurenscanner. Stuur simpelweg uw tankdop op, dan laten wij vervolgens weten wat de exacte kleurcode is, zodat u de juiste lakstift, spuitbus of lakpen kunt bestellen. Vervolgens sturen we de bestelde producten en uw tankdop in een pakket naar u toe. U kunt ook onze winkel bezoeken in Apeldoorn.

Komt u er met deze informatie niet uit, of twijfelt u of de code wel juist is? Wij kunnen u dan helpen, vul ons contactformulier in.

Spuitbus, lakstift, lakpen & meer

In ons assortiment vindt u uiteenlopende producten waarmee u schade aan de lak van uw Piaggio scooter kan herstellen of wegwerken. Maar welke heeft u wanneer nodig? We zetten de belangrijkste informatie voor u op een rijtje:

  • Spuitbussen (150 ML & 400 ML): Met onze spuitbussen (Piaggio) herstelt u gemakkelijk grote beschadigingen in het lakwerk van uw scooters. Ook zijn onze Piaggio-spuitbussen ideaal voor het overspuiten van diverse onderdelen of zelfs accessoires.
  • Lakstift: Een lakstift voor uw Piaggio is bij uitstek geschikt voor het wegwerken van kleinere beschadigngen. Lakstiften zijn namelijk bijzonder effectief voor het camoufleren van schade, aangericht door bijvoorbeeld steenslag of een kleine botsing. Zo bevat de lakstift een handig kwastje voor nauwkeurige en gelijkmatige applicatie.
  • Lakpen: Wilt u minimale, erg kleine krasjes wegwerken? Dan moet u een lakpen voor uw Piaggio hebben. Dit is namelijk de perfecte keuze voor het ‘kleinere’ werk.

123Autolakken.nl: dé leverancier van Piaggio lak

  • Paggio scooterlak in-house gemengdr: spuitbussen (150 & 400 ml), lakstiften en lakpennen
  • Verschillende spuitbussen verkrijgbaar(150 ml & 400 ml)
  • Topmerk kwaliteit voor een lage prijs
  • Gratis bezorging vanaf €50 in Nederland
  • 100% veilig betalen via iDEAL, Bancontact, PayPal of Afterpay
  • Bestelling voor 15.00 uur = we doen uw bestelling dezelfde dag nog op de post
  • Jarenlange ervaring & hoge klanttevredenheid

Bestel uw Piaggio scooterlak in onze webshop

Heeft u inmiddels de juiste kleurcode? Dan hoeft u alleen nog maar ons razendsnelle keuzemenu in te vullen om de passende lak voor uw scooter te vinden. Plaats uw bestelling in het winkelmandje, kies de gewenste betaal- en bezorgmethode en plaats uw bestelling. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de kleurcodes van uw scooter, onze producten (lakstiften, lakpennen, spuitbus) of de status van uw bestelling? In dat geval kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.