PIAGGIO AUTOLAKWAAR VINDT U DE KLEURCODE VAN UW PIAGGIO?

Als u een kras of schade aan uw Piaggio wilt herstellen is het belangrijk dat u exact de juiste kleur autolak bestelt. Om te bepalen welke kleur u moet bestellen is het belangrijk om eerst de kleurcode van uw auto te bepalen. Deze vindt u op het Vin-plaatje die in de auto staat.
 

LOCATIE KLEURCODE PIAGGIO:

In onderstaande afbeelding ziet u een schematische weergaven waarmee wij laten zien waar u de kleurcode van de Piaggio kunt vinden. Mocht het vin-plaatje zich hier niet bevinden, dan is het eventueel in het onderhoudsboekje aangeduid.Lukt het je niet om de kleurcode te achterhalen? We kunnen de kleurcode voor u achterhalen met gebruik van de kleurenscanner die in onze showroom staat wanneer u de tankdop naar ons opstuurt. Vervolgens laten we u de juiste code weten, zodat u de juiste lakstift, spuitbus of lakpen kunt bestellen. Dan sturen we de bestelde producten en uw tankdop in een pakket naar u toe. U kunt ook onze winkel bezoeken in Apeldoorn.

Komt u er met deze informatie niet uit, of twijfelt u of de code wel juist is? Wij kunnen u dan helpen, vul ons contactformulier in.