Autolak Renault

 


RENAULT AUTOLAK

 


WAAR VINDT U DE KLEURCODE VAN UW RENAULT?Als u een kras of schade aan uw Renault wilt herstellen is het belangrijk dat u exact de juiste kleur autolak bestelt. De kleurbenamingen en kleurcodes kunnen vaker worden gebruikt. Om te bepalen welke kleur u moet bestellen is het belangrijk om de juiste kleurcode van uw auto te bepalen. Deze vindt u op het Vin-plaatje die in de auto staat.
 

LOCATIE KLEURCODE RENAULT:

Bij alle modellen van Renault staat de kleurcode meestal bij de deur aan de passagierskant. 

In onderstaande afbeelding ziet u een schematische weergaven waarmee wij laten zien waar u de kleurcode van de Renault kunt vinden.
Komt u er met deze informatie niet uit, of twijfelt u of de code wel juist is? Wij kunnen u dan helpen, vul ons contactformulier in en geef uw chassisnummer door. Het chassisnummer staat op uw kentekenbewijs vermeld.

De eerste letters van de kleurcode geven het type lak aan. Deze letters kunt u weglaten om de kleurcode te kunnen bepalen.
De letter O en OV staan voor Solid, dit is een uni kleur.
De letter MV staat voor een metallic lak
De letter NV staat voor Parelmoerlak
De letter TE staat voor speciaal effect
CM staat voor Fleet.

Heeft u de kleurcode van uw Renault gevonden? Dan moet u nog bepalen welk product u gaat gebruiken als autolak voor uw Renault: spuitbus, laksift of lakpen. Als u hulp nodig heeft om een keuze te maken, mag u gerust contact met ons opnemen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar: 055-2002339 kijk op 123autolakken.nl/productadvies.

 

VEEL VERKOCHTE AUTOLAK KLEUREN VOOR RENAULT ZIJN:

GNE - Noir Etoile-met. | D69 - Gris Platine-met. | KNG - Gris Cassiopee-met. | 369 - Blanc Glacier | B66 - Gris Eclipse-met. | NNP - Rouge Flamme-met. 2L | 676 - Noir-met. | 632 - Gris Boreal-met. | 389 - Blanc Glacier | RPR - Bleu Cosmos-met.In de webshop van 123autolakken.nl bestelt u snel en eenvoudig autolak voor uw Renault bolide. Wij hebben spuitbussen, lakpennen en lakstiften van kwaliteit in ons assortiment. Voor welk product u hoort te gaan, hangt af van de schade aan uw lak. Als u veel schade aantreft, is een spuitbus de juiste keuze. Maar vindt u juist kleine krasjes op uw Renault dan is een lakstift de betere optie.


WAAROM RENAULT AUTOLAK KOPEN BIJ 123AUTOLAKKEN.NL

  • Autolak direct leverbaar: spuitbussen, lakstiften en lakpennen
  • Klein en groot formaat spuitbussen verkrijgbaar: 150 ml en 400 ml
  • Scherpe prijzen
  • Vanaf €50,- gratis bezorging binnen Nederland
  • Goede reviews
  • Veilig betalen via iDEAL, Bancontact, PayPal of Afterpay
  • Voor 15.00 uur besteld, verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog


Bestel de Renault autolak die u nodig heeft in de juiste kleurcode in de webshop van 123autolakken.nl. Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.


AUTOLAK VOOR UW RENAULT:

Dankzij onze receptuur kunnen wij 99% van alle kleuren leveren. De autolak voor uw Renault wordt op kleurcode en kleurnaam gemengd, deze is 100% kleurecht met de originele lak van uw Renault. De autolak wordt door onze gecertificeerde kleurmakers met nauwkeurigheid gemengd, waardoor de kwaliteit en de kleur autolak optimaal is. De autolak is voor professioneel gebruik, maar kan ook door een hobbyist of particulier gebruikt worden.

 

ONZE PRODUCTEN IN BEELD:

Ons autolak assortiment bestaat uit spuitbussen, lakstiften en lakpennen.

De spuitbus is uitermate geschikt voor het repareren van lakschade plekken en het overspuiten van onderdelen. De spuitbussen die wij leveren zijn van het merk ColorMatic. Wij verkopen zowel een klein formaat spuitbus van 150 ml als groot formaat van 400 ml.

Een lakstift werkt beter als u kleine beschadigingen zoals steenslag of krassen wilt camoufleren op de autolak van uw BMW. De stift bestaat uit een koker en een kwastje voor een gelijkmatige verdeling.

Tot slot beschikken wij over lakpennen. Een lakpen heeft een punt, waarmee u zeer gericht hele fijne krasjes kunt verwijderen.

Onze producten zijn geschikt voor alle Renault-modellen, Alpine, Avantime, Clio, Clio RS, Clio Symbole, Espace,Express, Fluence, Fourgonnette, Fuego, Grand Scenic, Kangoo, Kangoo 4x4, Kangoo Be Bop, Koleos, Laguna,Le Car, Logan, Mascott,Master, Medallion, Megane,, Megane Cabrio, Megane CC,  Megane Coupé, Megane GT, Megane RS, Megane Sport, Modus, R4, R5, R9, R11, R12, R16, R17,R19, R21, R25, R181, Rapid, Rodeo, Safrane, Sandero, Scenic, Scenic RX4, Societe, Spider, Trafic, Twingo, Twingo GT, Twingo RS, Vel Satis, Wind

Bestel de autolak voor uw Renault direct in onze webshop. Mocht u dan weer lakschade ontdekken op uw auto, heeft u de oplossing in ieder geval al in huis.
Plaats uw bestelling in onze webshop voor 15.00 uur. dan versturen wij uw autolakproducten voor uw Audi nog dezelfde dag.