AUTOLAK SPUITBUSSEN

Ben je op zoek naar een autolak spuitbus in een specifieke kleur? De kleur van je eigen auto bijvoorbeeld en wil je graag exact dezelfde autolak kleur vinden, zodat jouw bijwerking met de spuitlak op je auto niet zichtbaar is? Dan zit je bij 123autolakken.nl helemaal goed. Hier vindt je (bijna) alle kleuren autolak in spuitbus. Met onze receptuur kunnen wij 99% van alle kleuren leveren. De autolak in spuitbus wordt speciaal voor jou gemengd en daarom kunnen we in zoveel vraag naar specifieke kleuren voorzien. Selecteer direct jouw spuitlak voor de auto naar je keuze en laat hetgeen je wilt verdoezelen verdwijnen.

OVER STANDOX AUTOLAK IN SPUITBUS

Professionele STANDOX lak voor auto’s en motoren in spuitbussen koop je bij 123autolakken.nl.Onze ColorMatic pre-fill spuitbus is voorgevuld met drijfgas en specifieke additieven (verharder, verdunner) en wordt daarna afgevuld met de gewenste lakkleur van STANDOX. Door de brede vlakstraal spuitkop ontstaat een fijne verneveling. De kwaliteit en constante druk van onze autolak spuitbus staan garant voor het beste eindresultaat.

Is de kleur van je auto metallic (kleurnaam eindigt meestal op -MET) dan dient deze te worden afgewerkt met blanke lak. Die vindt je bij de bijpassende artikelen. Je kunt verzendkosten besparen door de bijpassende producten direct mee te bestellen. Je ontvangt zelfs combi voordeel als je er een lakstift op kleur, een blanke lak of blanke lak Motip bij koopt (combi voordeel is aangegeven bij de betreffende producten). Andere bijproducten die je kunt kopen zijn onder andere:

 

HOE KAN IK EEN AUTOLAK SPUITBUS BESTELLEN?

Om een autolak spuitbus te bestellen volg je de volgende stappen:

1. Selecteer eerst jouw auto-/motormerk en daarna je kleurcode

2. Controleer de kleur(naam) bij het gevonden artikel met de kleur van jouw auto.Kleurcode niet gevonden? Selecteer dan "niet gevonden" en plaats kleurcode in veld opmerkingen

3. Bestel de spuitbus autolak met eventueel blanke lak (kijk bij meer info)

4. Vergeet niet: Filler, Primer, Plamuur, Schuurpapier (klik: overige producten)

Kun je de kleurcode in jouw auto niet vinden? Voor meer informatie: klik hier

BESTEL DIRECT!

Wil je graag een spuitlak voor je auto kopen? Je doet het direct simpel en snel in de webshop van 123autolakken.nl. Omdat de spuitbus speciaal voor jou wordt gemengd, is de autolak in spuitbus niet te retourneren. De levertijd van een autolak spuitbus is 1 à 2 werkdagen. Voor meer informatie kun je contact met ons op door te bellen naar 0313-650030. Bij vragen of verzoeken mag je ons altijd raadplegen. We helpen je graag aan het perfecte product voor jouw situatie!