Autolak-nissan

 

NISSAN AUTOLAK

Bent u op zoek naar een hoogwaardige Nissan autolak, bijvoorbeeld in de vorm van een Nissan lakstift, lakpen of spuitbus? Als uw auto lakschade heeft opgelopen, is het voor de uitstraling en de bescherming van uw voertuig belangrijk om dit zo snel mogelijk bij te werken. Natuurlijk heeft u dan wel de juiste kleur autolak nodig. Zoek uw kleurcode uit en plaats een bestelling bij 123autolakken.

Waar vind ik de kleurcode van mijn Nissan model?

Per model verschilt het waar u de kleurcode van uw Nissan kunt vinden. Het is goed om te weten dat de code altijd vermeld staat op het VIN-plaatje, waar de afkorting ‘VIN’ voor Voertuig Identificatie Nummer staat.

 • Nissan Almera, Kubistar, Micra, Note, Primera, Primastar, Qashqai: in de deur aan de passagierskant
 • Nissan 350Z, Micra, Navara, Pathfinder, Patrol, Pick Up, Primera, Tiida, X-Trail, Leaf Terrano II: onder de motorkap

In de onderstaande afbeeldingen ziet u schematische weergaven waar u de kleurcode van uw Nissan model kunt vinden. Komt u er met deze informatie niet uit, of twijfelt u of de code wel klopt? Wij kunnen u helpen aan de juiste kleurcode van uw autolak, u hoeft namelijk enkel uw chassisnummer door te geven. Het chassisnummer staat vermeld op uw kentekenbewijs. Vervolgens kunt u bijvoorbeeld het gewenste Nissan lakstift voor uw Micra bestellen.


Autolak in Nissan lakstift, lakpen of spuitbus

Lakschade verschilt in omvang en diepte, wat bepaalt of u een Nissan lakstift, lakpen of toch een spuitbus met uw kleurcode nodig hebt. Kleine krassen en steenslag kunt u bijvoorbeeld eenvoudig bijwerken met een lakstift, en zeer fijne lijnen kunt u aanpakken met een lakpen. Gaat het om een groter oppervlak, zoals een deur, bumper of een ander onderdeel van formaat? Dan heeft u de keuze uit twee spuitbussen met lakproduct: een 150ml variant of een 400ml variant.

Hoe verwerk ik autolak op mijn auto?

Als eerste is het belangrijk dat de ondergrond schoon, droog en vetvrij is. Ontvet het beschadigde gedeelte met een ontvetter die geschikt is voor auto’s. Vul eventuele oneffenheden met plamuur of filler en schuur het oppervlak tot er een glad resultaat ontstaat. Nadat u alle omringende gebieden hebt afgeplakt met tape en kranten, begint u de primer in dunne lagen aan te brengen. Het is belangrijk dat u dit doet met intervallen van 20 minuten. Vervolgens laat u de primer minimaal 2 uur uitharden voordat u het oppervlak weer gaat schuren.

Is het oppervlak stofvrij? Dan kunt u van start gaan met het aanbrengen van de autolak, bijvoorbeeld met een spuitbus, lakpen of lakstift voor uw Nissan. Let op dat u dit altijd in dunne lagen doet en ongeveer 15 minuten wacht per laag. Ga vervolgens door tot het geheel goed bedekt is. Een belangrijke tip: metallic autolak is mat en heeft een afwerking met een blanke lak nodig. Wilt u onze gehele handleiding lezen? Dan kunt u deze op onze website vinden. Wanneer u meer hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen.

Veel verkochte kleuren autolak voor Nissan

Het kenmerkende aan Nissan auto’s is dat ze in de meest sportieve en tijdloze kleuren voorkomen. We hebben de meest verkochte autolakken op een rijtje gezet:

 • Z11 - Black-met.
 • KY0 - Silver-met.
 • KAD - Grey-met.
 • GAB - Nightshade-met.
 • C30 - Cafe Latte-met.
 • T12 - Cornflower Blue-met.
 • 326 - Super white
 • QAB - White-met. 2L
 • B52 - Faded Denim-met.
 • NAJ - Alizarin Crimson-met.

Bestel uw product in onze webshop

Selecteer de autolak die u nodig heeft voor uw Nissan. Op zoek naar autolak van een ander merk? In ons aanbod vindt u onder andere lakken voor Toyota, Opel en Seat. Als u bij ons een bestelling plaatst, geniet u van de volgende voordelen: gratis bezorging vanaf € 45,-, een snelle levertijd van slechts 1 à 2 werkdagen, scherpe prijzen en een veilige online betaling. Behoefte aan meer informatie of wilt u een vraag stellen? Maak gerust gebruik van het contactformulier.