NISSAN AUTOLAK

Autolak-nissan

Wilt u autolak voor uw Nissan auto kopen? Maak dan kennis met de webshop van 123autolakken.nl. Hier kunt u het lakproduct kopen dat u nodig heeft voor uw Nissan, uiteraard een lak in dezelfde kleur als uw huidige autolak. Wij leveren spuitbussen (verkrijgbaar in 150 ml: 0,3-0,5 m2, en 400 ml: 1.0-1,5 m2), lakstiften en lakpennen.

Voordelige Nissan autolak online bestellen

  • Nissan autolak direct leverbaar: spuitbussen, lakstiften en lakpennen
  • Klein en groot formaat spuitbussen verkrijgbaar: 150 ml en 400 ml
  • Scherpe prijzen
  • Vanaf €45,- gratis bezorging binnen Nederland
  • Goede reviews
  • Veilig betalen via iDEAL, Bancontact, PayPal of Afterpay
  • Voor 15.00 uur besteld, verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog

Hoe verwerkt u de autolak op uw Nissan?

Als eerste moet de ondergrond schoon, droog en vetvrij zijn. Dus ontvet het beschadigde gedeelte met een ontvetter. Vul eventuele oneffenheden met plamuur of filler en schuur tot er een mooi, glad resultaat ontstaat.

Nadat u alle omringende gebieden heeft afgeplakt met tape en kranten begint u de primer in dunne lagen aan te brengen op het gebied waar het om draait met intervallen van 20 minuten. Laat de primer na afloop minimaal 2 uur uitharden voordat u weer gaat schuren.

Dan kunt u starten met de laklaag aanbrengen in meerdere dunne lagen. Wacht tussen de lagen ongeveer 15 minuten en ga door tot het geheel goed is gedekt. Let op: metallic lak is mat en moet worden afgewerkt met een blanke lak.

Wilt u de gehele handleiding lezen? U vindt de handleiding op onze website. Als u een onderdeel niet begrijpt, mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag.

Autolak voor alle automerken

Op de volgende pagina’s vindt u per automerk de juiste autolak producten:

Bestel uw product in onze webshop

Selecteer de autolak die u nodig heeft voor uw Nissan. Als u bij ons een bestelling plaatst, geniet u van de volgende voordelen: gratis bezorging vanaf €45,-, snelle levertijd van 1 à 2 werkdagen, scherpe prijzen en een veilige betaling. Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u vragen aan ons stellen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0313-650030.